Kierowcy nawet na przejściach dla pieszych nie zwracają na pieszych uwagi, jest tam szkoła i kościół to można się spodziewać że ktoś w każdej chwili może wyskoczyć na ulicę ale co to kierowców obchodzi to oni są panami na drodze ja też jestem kierowcą i na każdym przejściu się zatrzymuje i jak widzę dziecko lub staruszkę to zwalniam bo wiem że w każdej chwili może mi wyskoczyć na ulicę, już nie raz ich przepuszczałem bo mnie to nic nie zbawić, a taka babcia może nie ma siły dojść do pasów.
Moim zdaniem nie wazne czy kierowca trzezwy czy pijany po narkotykach czy nie wina lezy po stronie pieszego, pasow tam nie ma wiec jesli by nie przechodzila to by do tego nie doszlo
nie ma to znaczenia czy kobieta była na pasach jeżeli użytkownik pojazdu mechanicznego był pod wpływem alkoholu lub innych środków odużających<narkotyki,dopalacze> ,krótko na pewno pójdzie do więzienia pytanie jaki okres 2 czy 5 lat oczywiście jak nie był karany to po połowie wyroku wyjdzie ,ale minimum rok odbębni.
Popierwsze tam nawet na światłach nie jest bezpiecznie nie oszukujmy się widzą zielone światło ludzie przechodzą niektórzy kierowcy jak by mogli to by w człowieka wjechali wina obu stron nie sterty ale kierowca też powinien ostrożnie tam jechać co zbawić chwilą takiego kierowcę ta pani nie zasłużyła na taką śmierć miła, sympatyczna złoty człowiek porostu
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!