Problem łobuzerki i totalnego upadku w tej dzielnicy Piotrkowa istnieje od dziesięcioleci. Za mojej młodości zerwali z uszu kobiecie złote kolczyki wraz z kawałkami mięsa, a nożem pod żebro częstowano tam kogoś raz na kwartał.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1489407,bez-sciemniania-przeklete-zaklete-rewiry-trybunalskie,id,t.html#0e3aca9ce902df94,1,3,5
Na pocieszenie starowarszawowiczów: wkrótce wyburzą wam te wszystkie kamienice i nie będzie już bram, w których można by było stać.
a ty bogaty jestes? jezeli tak to pomoz biednym a nie szczekaj na forum. chyba ze jestes tym glabem co mysli ze jak jest mu troche lepiej to moze wszystko a jak noga sie podwinie to sam bedzie w tym syfie ,smrodzie i ubustwie... a przypuszczam ze tak wlasnie jestes zasmarkany krzykacz.
przypuszczam ze sam jestes jakim gowniarzem co moze powodzi mu sie lepiej,lub tatus z mamusia dali i pyskuje na forum . pamietaj ze (choc moze masz zbyt maly mozdzek) ze jak noga sie podwinie to sam bedziesz w tym smrodzie ,gnoju i ubustwie....
Należy tu zacytować słowa słynnego rapera: "Wiecie co z nim (czytaj z "xyz") zrobić!!!!"
Tyle w tym temacie.
wy jestescie jacyś nie normalni, gdyby nie 4 dzieci to by wszyscy ludzie zginęli a tam nie tylko mieszkają wandale i wgl .. ogarnijcie się i przestańcie głupoty pisać ..
[cytat="xxyz"]jestem za spaleniem calej starowarszawkiej i zamkowej.
Na Starówce i Zamkowej nie mieszkają tylko meliniarze ale i normalni ludzie, którzy chodzą do pracy i dzieci do szkoły a ty śmiesz gadać, żeby spalić te dwie ulice. Najpierw sie zastanów co masz zamiar napisać i ciekawe jak by ktoś napisał aby twoje osiedle spalić ciekawe jak ty byś zareagował. Ja mieszkam na Starówce i jestem normalną, która nie zadaje się z tą chołotą.
Proszę Państwa! Zachowajmy spokój w obliczu tak tragicznego wydarzenia!
Na wymienionych ulicach żyją także zwykli luzie, ale nie dziwmy się,że najbardziej w oczy rzucają się przedstawiciele marginesu-tam w dość wysokim odsetku...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!