metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aman Amanranga28.07.2012 01:29

Czyli co? Może kolejna kamienica będzie nadawała się do wyburzenia.

00

carola ~carola (Gość)28.07.2012 00:07

Problem łobuzerki i totalnego upadku w tej dzielnicy Piotrkowa istnieje od dziesięcioleci. Za mojej młodości zerwali z uszu kobiecie złote kolczyki wraz z kawałkami mięsa, a nożem pod żebro częstowano tam kogoś raz na kwartał.
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/1489407,bez-sciemniania-przeklete-zaklete-rewiry-trybunalskie,id,t.html#0e3aca9ce902df94,1,3,5
Na pocieszenie starowarszawowiczów: wkrótce wyburzą wam te wszystkie kamienice i nie będzie już bram, w których można by było stać.

00

lukas ~lukas (Gość)27.07.2012 23:26

jak sie nazywal na nazwisko ten co zginał

00

waldemar on ~waldemar on (Gość)27.07.2012 22:29

"xyz" napisał(a):

a ty bogaty jestes? jezeli tak to pomoz biednym a nie szczekaj na forum. chyba ze jestes tym glabem co mysli ze jak jest mu troche lepiej to moze wszystko a jak noga sie podwinie to sam bedzie w tym syfie ,smrodzie i ubustwie... a przypuszczam ze tak wlasnie jestes zasmarkany krzykacz.

00

waldi waldik ~waldi waldik (Gość)27.07.2012 22:33

"xyz" napisał(a):

przypuszczam ze sam jestes jakim gowniarzem co moze powodzi mu sie lepiej,lub tatus z mamusia dali i pyskuje na forum . pamietaj ze (choc moze masz zbyt maly mozdzek) ze jak noga sie podwinie to sam bedziesz w tym smrodzie ,gnoju i ubustwie....

00

bmw e 36 ~bmw e 36 (Gość)27.07.2012 17:25

skiepowało mu się pewnie na pościel...

00

Olo ~Olo (Gość)27.07.2012 16:35

Należy tu zacytować słowa słynnego rapera: "Wiecie co z nim (czytaj z "xyz") zrobić!!!!"
Tyle w tym temacie.

00

widzew ~widzew (Gość)27.07.2012 15:39

wy jestescie jacyś nie normalni, gdyby nie 4 dzieci to by wszyscy ludzie zginęli a tam nie tylko mieszkają wandale i wgl .. ogarnijcie się i przestańcie głupoty pisać ..

00

Viki ~Viki (Gość)27.07.2012 14:02

[cytat="xxyz"]jestem za spaleniem calej starowarszawkiej i zamkowej.
Na Starówce i Zamkowej nie mieszkają tylko meliniarze ale i normalni ludzie, którzy chodzą do pracy i dzieci do szkoły a ty śmiesz gadać, żeby spalić te dwie ulice. Najpierw sie zastanów co masz zamiar napisać i ciekawe jak by ktoś napisał aby twoje osiedle spalić ciekawe jak ty byś zareagował. Ja mieszkam na Starówce i jestem normalną, która nie zadaje się z tą chołotą.

00

P51 ~P51 (Gość)27.07.2012 12:49

Proszę Państwa! Zachowajmy spokój w obliczu tak tragicznego wydarzenia!
Na wymienionych ulicach żyją także zwykli luzie, ale nie dziwmy się,że najbardziej w oczy rzucają się przedstawiciele marginesu-tam w dość wysokim odsetku...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat