metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
SicMundusCreatusEst ~SicMundusCreatusEst (Gość)23.09.2022 17:34

Taki trochę lotniczy Trójkąt Bermudzki się w tym Piotrkowie zrobił? Dobrze że nie ma u nas Piotrków Trade Center?

61

go?ć_mieszkaniec ~go?ć_mieszkaniec (Gość)23.09.2022 11:58

Może trzeba się w końcu zastanowić nad bezpieczeństwem mieszkańców okolicznych miejscowości.. to się zaczyna robić śmieszne że nikt się jeszcze im do tyłka nie dobrał..

278

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)23.09.2022 18:57

Też jestem w ciężkim stanie i nikt o tym nie pisze. No tak najpierw trzeba zapisać się na skok żeby zaistnieć w mediach.

24

Jnb ~Jnb (Gość)23.09.2022 10:42

Może w końcu ktoś się zajmie właścicielem tego biznesu

489

Zwykłe skoki jeszcze ~Zwykłe skoki jeszcze (Gość)23.09.2022 11:23

jestem w stanie zrozumieć ale ewolucje, grupowe formacje w powietrzu i wiara w zapasowe spadochrony to już igranie ze śmiercią. Rozumiem pasję, potrzebę adrenaliny i współczuję ale jest tyle bezpiecznych dyscyplin....

187

go?ć_piotrkowianin ~go?ć_piotrkowianin (Gość)23.09.2022 20:40

Z tych wypadków wniosek prosty,aby to latanie i skoki przenieść do innego powiatu,skoro obydwa wypadki wydarzyły się tak blisko siebie. To nie jest przypadek,lecz ostrzeżenie przed gorszymi wypadkami. Poza tym ciekawe dlaczego organizatorzy tych lotów uparli się na Piotrków Trybunalski,jakby takich lotnisk nie było więcej w Polsce. Nie życzę nikomu takich wypadków, ale nie zdziwię się,jeśli to był nie ostatni na Piotrkowskiej ziemi.

812

stefan ~stefan (Gość)23.09.2022 20:46

mam nadzieje że nie napsuli upraw tym biednym rolnikom....
i mam również nadzieję ze ktoś się weźmie za te pseudo działalność jak oni się tam znaleźli? tak blisko zabudowań
takie "manewry" jak sobie chcą cwiczyć jak formacje skoro sam skok to za mało adrenaliny...to powinni byc zrzucani bezposrednio nad płytą i tam wygłupy

1110

go?ć_teresa ~go?ć_teresa (Gość)23.09.2022 23:01

No to niezłe jaja

56

jest źle ~jest źle (Gość)23.09.2022 21:33

Ktoś z Aeroklubu ,kto zgadza się na takie bardzo niebezpieczne, samobójcze skoki ,to tą osobą powinien zainteresować się prokurator.

1414

Gościu ~Gościu (Gość)24.09.2022 10:01

A oni dalej latają, co prawda bez transpondera, zeby ich nie było widać na radarach, ale wystarczy podjechac na lotnisko lub zobaczyć w kamerach. Dzień po drugim wypadku - nie wiem, czy to odwaga, czy glupota w tej sytuacji.

137

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat