Jak mozna prowadzic dzialalnosc ,bez wyjasnienia przyczy pierwszego wypadku.Kasa liczy sie tylko kasa.Szkoda ludzi.
Łooo matko... znowu? Od dłuższego czasu chyba nie ma u nas w regionie dnia bez wypadku. Wymiennie - drogowy, kolejowy lub lotniczy. Współczucia dla rodzin.
Najlepiej się wypowiadają ci co mają zero wiedzy o tym , blue Sky chłopaku i oby drugi przeżył, ps: spacer po chodniku też nie jest bezpieczny
Ilu ludzi jeszcze musi zginac zanim zamkna ta podejrzana dzialalnosc?
do czasu wyjaśnienia 1 katastrofy powinna być rekomendacja stop latanie ,widać że jest jakieś parcie
Pracuje niedaleko lotniska i już kilka dni pod rząd było widać co oni wyprawiają w powietrzu. Ta grupa skydive to chociaż skakała z głową , a tutaj jeden obok drugiego , dosłownie z dołu często było widać jak by jeden na drugim leciał. I wydaje mi sie ze k środy tam w powietrzu też dwóch się zaplątało , ale wyratowali się.
Nie chce się wymądrzać, ale przypadkowo oglądałem z daleka ich popisy, we wtorek i środę. Grupę tworzyli po rozłożeniu spadochronów, ciarki mnie przeszły. Piszę to jako laik.
Gdzie można się zapisać na skok? Jestem bogaty i mogę robić co chce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!