zwykla literowka.
[cytat]
dojrzali ludzie takie rzeczy popelniaqja nie myslac o konsekwencjach, to czego mozna wymagac od 16letniego dziecka
albo mowiac prosciej gowniary.
czemu komentujecie skoro nie wiecie czy to bylo samobojstwo czy cos innegoludzie opanujcie sie i nie rozsiewajcie plotek
Znałam Karoline i wiem że nie popełniła by samobójstwa, to nie jest do niej podobne.....
my dorośli ludzie czasami nie umiemy poradzic sobie z problemami !!!! jedni uciekają w alkoholizm inni w narkotyki jeszcze inni w akcie desperacji odbieraja sobie zycie ...więc nie oceniajmy Tej nastolatki zbyt pochopnie ... i jeszcze jedno to co nam dorosłym wydaje się błahostką dla młodego człowieka może być tragedią !!
ilidan
to czego mozna wymagac od 16letniego dziecka
albo mowiac prosciej gowniary.
CO TY WIESZ O ŻYCIU
W D....BYŁEŚ i G....WIDZIAŁEŚ
mi sie wydaje ze cos musialo sie stac nie dobrego wątpie w to ze mloda dziewczyna sama z siebie poszla na bugaj i nie wiadomo co tam sie stalo mam 22 lata i wieczorowa parą sam na bugaj bym nie poszedl
Idioci jak mozna oceniac dziewczyne ktorej sie nie zna troche szacunku dla niej samej, jej znajomych i rodziny. Tak sie sklada ze znalem Karoline, swietna, wesola dziewczyna i szczerze watpie w to ze popelnila samobojstwo. Nadal nie moge oswoic sie z mysla ze niezyje. Caly czas o niej mysle :( [*]
przyłączam się do tego co napisałeś!!!
Ludzie !! Jak wy możecie oceniać tą dziewczynę skoro jej nie znaliście. Każdy ma inną psychikę, inaczej radzi sobie z problemami, a nie jest powiedziane że to było samobójstwo. [*]
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!