metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ilidan ilidanranga05.01.2012 19:12

"Tartu" napisał(a):
Tarturanga
6 minut temu, 18:59
"ilidan" napisał(a):
samobujstwem
Raczej samobójstwem

zwykla literowka.
[cytat]

"timig" napisał(a):
timigranga
5 godzin temu, 14:00
"ilidan" napisał(a):
moze zawod milosny ja spotkal, wiekszosc nastolatkow odreagowywuje go samobujstwem albo okaleczeniem
i przez zawód miłosny doprowadziła swoją rodzinę do tragedii, przecież teraz to jej jest już obojętne, to rodzina ma problem i zadaje sobie pytanie "dlaczego" i przeżywa załamanie...

dojrzali ludzie takie rzeczy popelniaqja nie myslac o konsekwencjach, to czego mozna wymagac od 16letniego dziecka
albo mowiac prosciej gowniary.

00

ptb20 ~ptb20 (Gość)05.01.2012 19:37

czemu komentujecie skoro nie wiecie czy to bylo samobojstwo czy cos innegoludzie opanujcie sie i nie rozsiewajcie plotek

00

angy1111 ~angy1111 (Gość)05.01.2012 20:01

Znałam Karoline i wiem że nie popełniła by samobójstwa, to nie jest do niej podobne.....

00

wieszcz ~wieszcz (Gość)05.01.2012 20:44

ilidian widać że jesteś starym prykiem.

00

kukuraki ~kukuraki (Gość)05.01.2012 21:32

my dorośli ludzie czasami nie umiemy poradzic sobie z problemami !!!! jedni uciekają w alkoholizm inni w narkotyki jeszcze inni w akcie desperacji odbieraja sobie zycie ...więc nie oceniajmy Tej nastolatki zbyt pochopnie ... i jeszcze jedno to co nam dorosłym wydaje się błahostką dla młodego człowieka może być tragedią !!

00

nikodem ~nikodem (Gość)05.01.2012 21:55

ilidan
to czego mozna wymagac od 16letniego dziecka
albo mowiac prosciej gowniary.
CO TY WIESZ O ŻYCIU
W D....BYŁEŚ i G....WIDZIAŁEŚ

00

wzw ~wzw (Gość)05.01.2012 23:26

mi sie wydaje ze cos musialo sie stac nie dobrego wątpie w to ze mloda dziewczyna sama z siebie poszla na bugaj i nie wiadomo co tam sie stalo mam 22 lata i wieczorowa parą sam na bugaj bym nie poszedl

00

[*][*] ~[*][*] (Gość)05.01.2012 23:51

Idioci jak mozna oceniac dziewczyne ktorej sie nie zna troche szacunku dla niej samej, jej znajomych i rodziny. Tak sie sklada ze znalem Karoline, swietna, wesola dziewczyna i szczerze watpie w to ze popelnila samobojstwo. Nadal nie moge oswoic sie z mysla ze niezyje. Caly czas o niej mysle :( [*]

00

kukuraki ~kukuraki (Gość)06.01.2012 08:58

"[* napisał(a):
[*]"]troche szacunku dla niej samej, jej znajomych i

przyłączam się do tego co napisałeś!!!

00

[*] ~[*] (Gość)06.01.2012 09:37

Ludzie !! Jak wy możecie oceniać tą dziewczynę skoro jej nie znaliście. Każdy ma inną psychikę, inaczej radzi sobie z problemami, a nie jest powiedziane że to było samobójstwo. [*]

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat