metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
d&d ~d&d (Gość)07.12.2012 22:14

"zly" napisał(a):
mam nadzieję że kierowca mzki poniesie odpowiednie konsekwencje, szczęście w nieszęściu że ucierpiał również radiowóz to na pewno policja zwróci na sprawę więcej uwagi

żebyś ty nie znalazł się w takiej sytuacji...

00

Lubiany ~Lubiany (Gość)07.12.2012 22:44

Bardzo dobrze że taka sytuacja miała miejsce może ktoś wyciągnie z tego wnioski i zacznie odśnieżać ulice a nie przyglądać się jak kierowcy się męczą !!!

00

mario ~mario (Gość)07.12.2012 23:25

Od wielu lat da się zauważyć fakt, że drogi miasta Piotrkowa należą do najmniej odśnieżanych w województwie. Tam, gdzie zaczyna się czarna droga - oznacza to, że wyjeżdżamy właśnie z Piotrkowa. Swoją drogą, może to dlatego, żeby prezydentowi nie zardzewiała bryka???

00

Pawlik Morozow ~Pawlik Morozow (Gość)07.12.2012 23:54

Piesze baranki też powinny uważać bo co z tego że mają pierszeństwo jak to oni giną a nie kierowcy

00

Mariano ~Mariano (Gość)08.12.2012 17:58

Chojniak wywalił Rokę i wziął swoich kolesi z ZIOM do odśnieżania i widzimy skutki!! Ludzie tego gościa trzeba odwołać ze stanowiska! Zróbmy referendum bo Piotrków stacza się na dno!

00

Antychojniak ~Antychojniak (Gość)08.12.2012 18:12

Chojniak kończ wstydu oszczędź! Twoja klika w Urzędzie ma się dobrze co??

00

misko ~misko (Gość)08.12.2012 18:47

jakby to była nie daj boże wina busa to inspekcja juz by firmę sprzątła z mapy miasta ale jak emzetka z łysymi oponami to nic się nie stało.

00

gość ~gość (Gość)08.12.2012 22:52

jechałam tą emzetką i uważam, że kierowca zrobił wszystko co w jego mocy, aby uniknąć kolizji

00

kierowca bombowca ~kierowca bombowca (Gość)09.12.2012 08:42

"konia" napisał(a):
1.śnieg to metoda wyznaczania granic miasta. jak nagle konczy sie asfalt i zaczyna śnieg tzn że Piotrków sie zaczął.

A u mnie zaraz podwozie ciszej pracuje bo ubity śnieg dziury łagodzi

00

krzysiek71 ~krzysiek71 (Gość)09.12.2012 09:45

Wczoraj całe popołudnie jeździłem po Łodzi,jezdnie czyste i suche,nawet przy krawężnikach zero śniegu,to samo trasa do Piotrkowa,A-1 suchutka,niestety mijając Orlena na Dworskiej powrócił koszmar,wjeżdzając w Belzacką poczyłem się jak na lodowisku,w Łodzi potrafią,a może tam inny śnieg pada.
CHOJNIAK,ODEJDŹ !!! I NIE KOMPROMITUJ SIE !
Takiego dziadostwa nie ma w całej Polsce.
A może tak zamienić prezydentów,Chojniak do Łodzi a Zdanowska do Piotrkowa ?

Komentarz był edytowany przez autora: 09.12.2012 09:50

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat