Jak można dopuścić żeby główna ulica miasta tak wyglądała...Co ten człowiek zrobił z tym miastem...kościoły, biedronki, parkometry, zakorkowane ulice, 3 piaskarki na całe miasto, upadające przedsiębiorstwa i same podwyżki. GRATULACJE!!
1.śnieg to metoda wyznaczania granic miasta. jak nagle konczy sie asfalt i zaczyna śnieg tzn że Piotrków sie zaczął.
2. jak jest ślisko to jeździ się wolno, jak wolno to nikomu nic sie nie stanie, czyli po co sypać? TAK JEST BEZPIECZNIEJ
Smiac sie chce z was szczekacze!!!!Zima-snieg przeszkadza,niedano dziaduniowi Dziemdziorze listki przeszkadzaly-jesien!!!!!Hahahahahahaha niedlugo wiosna i lato-oj beda upaly przeszkadzac beda!!!!!Komu?Wszystkim,ktorym przeszkadza pan Prezydent Chojniak.
Jesli chodzi o kierowce mzk mogl nim byc kazdy z was.Mogla byc piekna wiosna.Stluczki byly sa i beda!!!!
Tak zapuszczony tylko Piotrków - dziś pojeździłem po województwie to się nadziwić nie mogę co się w tym Piotrkowie dzieje.
zgadzam sie niestety. dzisiaj byłem np w opocznie i glowne drogi w miescie czarne, bez błota, to samo obwodnica opoczna, wylotówki i nawet drogi o pomniejszym snaczeniu. a w piotrkowie jak zywkle wyglada to tak jak by z miesiac sypało intensywnie a to dopieru drugi dzien.... władze miasta nieudolne.
I ja też dziś byłem i w Radomsku,Częstochowie i w miarę.Jak wracałem i wjechałem w Piotrków szok...Tam nawet ciągnikami odśnieżali,a tu przez dwie godziny ŻADNEJ ALE TO ŻADNEJ PIASKARKI NIE WIDZIAŁEM!!Wstyd i hańba z takim rządzeniem!
hmmm... a może było całkiem odwrotnie...może kierowca nie dostosował prędkości do panujących warunków jazdy i musiał nagle,gwałtownie i niespodziewanie hamować przed przejściem dla pieszych a bus i emzetka to tylko następstwo błędu pierwszego kierowcy...hmmm... a może... trotyl...hmmm...
P.O.W i aleje kopernika wyglądały dzisiaj jak zaorane pole, a nie jak ulica
Zamach na 100%.
Tak się składa że autobus prowadził mój stary i mówił że jechał z prędkością 30 km/h więc głównym sprawcą kolizji była raczej nieodśnieżona droga którą od razu zauważyli policjanci prowadzący sprawę , najlepsza z tego wszystkiego była straż pożarna która chciała gasić akumulatory i "płonącą" benzynę ( od kiedy do autobusu tankuje się benzynę? ) w autobusie lecz w tym przypadku to raczej mało prawdopodobne :)))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!