Przejeżdżałam tamtędy chwilkę po zdarzeniu. I powiem Wam jedno obojętnie czy to EP czy EPI. Wina w takich przypadkach leży po obu stronach. Dziadzio miał trochę za niesprawne hamulce i wiek już nie ten do prowadzenia auta, a młody to też powinien sprawdzić czy nic nie jedzie. Nie macie pojęcia ile razy w miesiącu na drogę ( niekoniecznie na pasach) wlatuje mi gówniarstwo z nosem w smartfonach i nagle oburzenie bo raczyłam użyć klaksonu. Pokazują środkowego palucha, bo im wolno, bo oni idą, a ja mam uważać. Jak jeżdżę to uważam, ale niech się ludzie rozglądają co się dzieje na drodze. Szkoda chłopaka, ale jeśli wbiegł na drogę i w nosie miał swoje bezpieczeństwo to może sobie pogratulować. Udanych wakacji w zpitalu.
To w Piotrkowie, mieście bogatym przeszłością, teraźniejszością i przyszłością nie ma szpitala że trzeba było chłopca zawieźć do Bełchatowa?
Do dziadzia ,: złom to masz chyba ty, parkuje w PT na parkingu obok mnie z 15 złomow Ep aż się boje ze mi rdza na moje nowe Epi nie przejdzie.
Na tym portalu, niejednokrotnie po podobnych zdarzeniach były wpisy, żeby ktoś do tego uprawniony uspokoił epi-kozaków, szalejących epi-złomami po ulicy Słowackiego w okolicach epi-centrum, a także na ulicy Kopernika przy Chrobrym. O epi- motocyklistach nie wspomnę. Jak na razie bez skutku. Kontrole na Łódzkiej dały efekt, kierowcy jadą aż do wiaduktu z prędkością 50 km/h i nie widzi się obecnie samochodów w tych głębokich rowach. Mieszkańcy Słowackiego czekają na radarowy pomiar prędkości w okolicach Fokusa.
Poziom komentarzy poniżej zera... to Wy jesteście burakami wrzucając sobie co raz to lepszymi tekstami. Tu najważniejsze jest czy ten chłopiec wyjdzie z tego.... a czy wazne teraz jest czyja to byla wina?i chlopiec i starszy pan beda to mieli przed oczami jeszcze bbb dlugo. Troche kultury
ry drodzy czytelnicy i komentujacy
Burok przyjechał do miasta i zapomniał,że tu obowiązują przepisy ruchu drogowego,pole z kartoflami się skończyło z chwilą tablicy z obszarem zabudowanym.
Do fatal- Ty gościu to chyba dawno poza Piotrkowem nie byłeś a jak tak to chyba w latach 50tych. Lepiej nie jedz bo się zgubisz, cywilizacja jest wszędzie nie tylko w twoim wiejskim mieście z lipna i to tylko jedną galerią. Jest się czym chwalić buahahaha. Gdyby nie okolica zostawiła w niej kasę w weekendy to by Ci ją zamknęli, bo EP to tylko promocje kupują.
A może ktoś z zarządu dróg, albo z rządzących miastem wreszcie zauważy problem jakim są pajace znacznie przekraczający prędkość na Słowackiego? Zwłaszcza w godzinach wieczornych roi się o wieś-tuningowanych samochodów które się na tym odcinku ścigają w konkursie na największego debila za kółkiem. To jest ulica przez środek największego osiedla. Być może rozwiązaniem byłyby progi zwalniające, które może ominąć tylko autobus - jak na ul. Wólczańskiej w Łodzi:
https://www.google.pl/maps/@51.748922,19.456328,3a,75y,147.44h,57.21t/data=!3m6!1e1!3m4!1sd-Vc026J3QQLcPl65eDq5g!2e0!7i13312!8i6656
Odkąd wybudowali galerie na Kostromskiej to buractwa zatrzęsienie w mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!