Co do znaczy że H. /ten od Tajsona/ chciałby innego dzierżawcę? Czyżby przetarg był z góry ustawiony? A podobno wygrywa najlepszy..hau,hau,hau
Leżę sobie na złotym piasku. Fale muskają moje nogi. Jest cudownie...
Pozdrawiam ze Słoneczka wszystkich !!pa karaluchy,pa..
Ledwo weszłam w ten kostium kupiony w od ruskich. Ale udało się. Zrobiłam kawy do termosu, ugotowałam kopę jaj na twardo,ogórki zielone wymyłam/trza uważać, bo w dzienniku mówili że jakieś coś tam/, parówki grube zapakowałam w gazetę ,do koszyka zapakowałam to wszystko i w busa. Po godzinie dotarłam na Słoneczko. Kurczę ,inny świat. Piasek jak w Zlotych Piaskach, rybki kolorowe pływają jak w Hurghadzie. Widziałam to wszystko w telewizjii. A teraz prawie tam jestem. Kocyk zaraz wyjmę ,nasmaruję olejem samochodowym,zużytym, i poopalam się. Ale koleżanki z roboty będą zazdrościc.Ale będą się dopytywać. A z kim , a gdzie ?
Jutro też przyjadę,jest tutaj bosko. Ta bryza od wody, ten szum knieji, mewy kołyszące się w powietrzu, błoga cisza,kulturalni ludzie obok,piją tylko dobrą wódkę i kiszonymi pdgryzają...hi,hi nawet poczęstowali. Spróbowała ja.
Pozdrawiam wszystkich . pa ....lo la
Jutro też tam będę. Mogę przywieźć śledziki i kanapki z martadelą. Poszalejemy razem. See you...
Oj grabi pan sobie, grabi. Ale ale, ten się śmieje, co się śmieje ostatni :D Niech pan sobie pisze te bzdety, w sumie i tak poza naszą trójką, czyta to może z jakieś 5 osób? Mały udział w rynku, mały :D
Grabarz? Grabaż?
Majaczenia psychopaty-ki?Kompletne dno.
O!! "Normalny" inaczej próbuje oceniać. Ha,ha,ha...
Renegat i znany serwilista. Wyalienowany demon , maluczki z małym,.. i rozumkiem też!
Niech pan siebie samego tak surowo nie ocenia, bo to już zaczyna jakimś sado-maso śmierdzieć. A wie pan, takie osoby powinno się izolować od społeczeństwa, w sumie pisaniem tego oceanu komentarzy ułatwia to zadanie :D W zasadzie nałóg staje się lekarstwem :D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!