Jakie dostosowanie prędkości do znaków? Przecież tam więcej niż 60 km/h się nie da jechać, a wypadki powodują osoby nieumiejące prowadzić, które nie patrzą w lusterka i wyjeżdżają na drogę raz na ruski rok.
Dla baranów nawet trzy pasy w jednym kierunku,też będzie zagrożeniem bezpieczeństwa
A policja to w ogóle tam "suszy"? Tyle razy jeżdżę i nigdy nie widziałem.
Wczoraj jechałem z Piotrkowa do Poniatowa, na stację diagnostyczną, spory ruch, do południa. Odpowiednio wcześniej zasygnalizowałem zamiar skrętu w lewo i zgodnie z zasadami stanąłem przy osi jezdni na włączonym lewym kierunkowskazie, aby przepuścić tych, jadących od strony Sulejowa. Za mną, właściwie od razu, zrobiła się kolumna samochodów. Po chwili zaczęli mnie omijać z prawej strony, co zupełnie jest dla mnie zrozumiałe, ale czwarty i piąty kierowca mnie obtrąbił. To chyba tacy, którzy potencjalnie nadają się do testowania rowów i gwałtownego zjeżdżania na przeciwległy pas ruchu, w ostateczności wjeżdżania w "zadek". I nie musi to być kamień na jezdni, tylko inny pojazd, prawidłowo skęcający w lewo. Miłego, chociaż niebezpiecznego dnia, z uwagi na piękną pogodę i słońce, życzę wszystkim uczestnikom ruchu.
Nie bardzo rozumiem jaki można mieć problem na 12-tce sam tyle tam jeżdżę . Dla tych co jeździć nie potrafią S-8 też nie pomaga
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!