Ja proponuję rozwiązanie nieco droższe,ale idealne-budujmy małe ronda,takie 2-3m średnicy i donica z kwiatami lub krasnal na środku.Jestem pod wrażeniem jak małe ronda zorganizowały ruch na niektórych skrzyżowaniach. SULEJOWSKIE jest wyjątkiem potwierdzającym regułę
Tzw doświadczeni kierowcy po 40stce mają gdzieś pierwszeńtwo i inne zasady ruchu. A mówi się tylko że młodzi powodują wypadki ehhh
Jak na wierzejach!!!???, gdzie na wierzejach!!!???..... bo nie zauważyłem
i beda sie tłukły auta. kierowcy w piotrkowie nie mysla.najlepszym przykładem bylo skrzyzowanie słowackiego kostromska przy focusie gdzie przy zamknieciu odcinka slowackiego ludzie jadacy kostromska olewali znaki i mysleli ze sa na głownej .
a ja mysle ze to dobre rozwiazanie !!!!wymusza spowolnienie ruchu na osiedlowych uliczkach napewno zda egzamin
Poczekajmy kilka lat a kierowcy się przyzwyczają. Autochtoni jeżdzą na pamięć.
ale pierdoły piszesz. jak ebdziesz miał 2 m srednicy i krasnala po srodku to zostanie ci powiedzmy po 80cm z kazdej strony. to rondo dla skuterów??przy 3 merowym tez bedzies zmiał weziej niz maja auta ososbowe na szerokosc.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!