Urząd nie jest od wspomagania, tylko od utrudniania życia mieszkańcom ;)
Znając zycie urzad zaraz skonfiskuje wystawe bo tylko utrudniać życie ludziom potrafia i nic wiecej
drogie władze miasta ,
na pewno nie jest to jedyna w naszym kraju prywatna inicjatywa, sugeruję poszukać w Internecie podobnych przypadków a rozwiązanie samo się znajdzie
Z Urzędem jest zawsze pod GÓRKĘ...
Panie Zdzisławie, nie daj się biurokracji. Może ktoś zrozumie, zanim będzie za późno.
Już to w Urzędzie Sulejowskim słyszałem prawnicy , prawnicy i ,,zobaczymy jak możemy pomóc" a pomocy nie ma !!!
Obiecywał BURMISTRZ I BURMISTRZOWA I RADNI obiecywali i co ? Dalej znacie g.... . Wszystko trzeba samemu.
A jak publiczne pieniądze przekazać prywatnej osobie ? Jetem ciekawa waszej interpretacji?
Z tego co wiem i w czym uczestniczę sprawa ma szansę zakończyć się pozytywnie. Proszę nie opowiadać głupot, że ktokolwiek odsyła do prawników. Propozycji było kilka. Obecnie zespół ma się zająć sprawą możliwości adaptacyjnych pod względem kosztowym. Jakakolwiek inna forma niż osoba prywatna miałaby w polskim systemie prawnym szansę na szybsze działanie. Dlatego zaproponowano np. założenie lub współpracę z jakimś stowarzyszeniem i kilka innych pozdrawiam urzednik z Sulejowa
Z tego co wiem i w czym uczestniczę sprawa ma szansę zakończyć się pozytywnie. Proszę nie opowiadać głupot, że ktokolwiek odsyła do prawników. Propozycji było kilka. Obecnie zespół ma się zająć sprawą możliwości adaptacyjnych pod względem kosztowym. Jakakolwiek inna forma niż osoba prywatna miałaby w polskim systemie prawnym szansę na szybsze działanie. Dlatego zaproponowano np. założenie lub współpracę z jakimś stowarzyszeniem i kilka innych pozdrawiam urzednik z Sulejowa
Fantazja. Dzięki za ten tekst.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!