metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ds ~ds (Gość)22.07.2018 10:41

to co kurde wolno, jak nic nie wolno?? za to synowie masonów, sędziów i innych pseudo elit mogą sobie robić co chcą, polować, strzelać po pijaku w lesie i wogóle wszystko

96

cynik ~cynik (Gość)22.07.2018 11:11

Dziki ,sarny .lisy a nawet kuropatwy łatwo spotkać na byłych bocznicach /bo trudno to nazwać dzisiaj bocznicami/ PKP wejście dla każdego od ulicy Czarnej. To ,że przyroda zgospodarowuje tereny ,który nie mają prawdziwego gospodarza wiadmo od dawna. A w Polsce no coż ...jak to w Polsce. Miliardy przez przez ostatnie lata poszły w błoto. A las sobie rośnie w najlepsze.Kilka lat temu biegał sobie dzik po Roosevelta przy Sosnowej...a co nie wolno mu.

70

!!! ~!!! (Gość)22.07.2018 11:16

do ds - nie pij wody z kaloryfera!

21

lol ~lol (Gość)22.07.2018 11:18

LIsów już dawno by tam nie było gdyby była moda na czapy i kołnierze lisie.

40

gość ~gość (Gość)22.07.2018 10:15

No tak. Mediom polecieli zgłosić, po co służbom. Pewnie myśliwi się teraz nimi zajmą, w końcu są w swym miłosierdziu je zabija, albo sobie psy na nich poszkola.

100

gość ~gość (Gość)22.07.2018 11:44

Ale milutkie

40

gość ~gość (Gość)22.07.2018 10:04

Trzeba więcej wycinać lasów to będzie mniej

84

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)22.07.2018 13:10

W dzielnicach blisko centrum Londynu są lisy, byłem i widziałem na własne oczy, nawet zrobiłem zdjęcia. One tam żerują na różnych odpadkach, mają nory w zapuszczonych, zachwaszczonych miejscach. Wytłumaczenie jest proste, lisy, szczury i myszy są tam gdzie jest brud, bałagan i odpadki żywnościowe. Zróbcie porządki na Kostromskiej i problem lisów przestanie istnieć.

80

Lisek ~Lisek (Gość)22.07.2018 13:28

Po co zgłaszać do straży miejskiej, że widziałem lisa. Odpowiedź p. Hofmana może być tylko jedna: należy unikać kontaktu z nimi, a poza tym po "pieskach" należy sprzątać !!!

70

gość ~gość (Gość)22.07.2018 14:02

Jak będziesz posprzątane wykoszone to nie będą na otwartym terenie trochę pracy i po kłopocie

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat