metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Bolek ~Bolek (Gość)27.01.2010 08:53

"Bolek" napisał(a):
Ch ciałbym Ci przypomnieć ze powinniśmy grać w III lidze. Utrzymaliśmy sie przypadkiem . a na temam tego Dzwonnika szkoda słów

Stary, przeciez przypadek rządzi światem
Jednak w dobie bałaganu w polskiej piłce nożnej uważam że ów preses OZPN - u jest takim betonem który trzeba skruszyć i wyrzucić. Ja osobiście do człowieka nic nie mam ale reprezentuje były układ i to jest złe.
Jest wiele osób młodych które chiałyby coś zrobic dla piłki nożnej ale tacy delikwenci są hamulcowymi i poprostu przeszkadzaja swoimi brudnymi zagraniami.
Ja uwazam ze człowiek który ma pod sobą 3 osoby w związku i tyle zarabia to jawne marnotrastwo.
Dzwonnik trzymam kciuki.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga27.01.2010 10:39

"Piotrkowianin-(bez-EP)" napisał(a):
Powiem "nieśmiało" ,iż nie zamierzałem podpisywać się niczyim nickiem.

To podpisz się inaczej - np. Piotrkowianin2, czy Piotrkowanin1987, byle tylko nick różnił się od mojego więcej niż tylko tyldą.
A co do eliminowania, to lepiej wyeliminować użyszkodników, którzy podpisują się nickiem używanym przez inną osobę. Co od IP - przecież mogę napisać coś z domu, z pracy, od brata, siostry czy rodziców i wtedy IP będzie za każdym razem inne.

Komentarz był edytowany przez autora: 27.01.2010 10:42

00

Lolek1 ~Lolek1 (Gość)27.01.2010 11:29

Ja też słyszałem że prezes OZPN- równiez popadł w konflikt z drugim piotrkowskim klubem Polonią !!!!
Może to jednak człowiek konfliktowy albo wilk w owczej skórze
Stanisławie S. odejdź i ....... miej HONOR

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat