Stary, przeciez przypadek rządzi światem
Jednak w dobie bałaganu w polskiej piłce nożnej uważam że ów preses OZPN - u jest takim betonem który trzeba skruszyć i wyrzucić. Ja osobiście do człowieka nic nie mam ale reprezentuje były układ i to jest złe.
Jest wiele osób młodych które chiałyby coś zrobic dla piłki nożnej ale tacy delikwenci są hamulcowymi i poprostu przeszkadzaja swoimi brudnymi zagraniami.
Ja uwazam ze człowiek który ma pod sobą 3 osoby w związku i tyle zarabia to jawne marnotrastwo.
Dzwonnik trzymam kciuki.
To podpisz się inaczej - np. Piotrkowianin2, czy Piotrkowanin1987, byle tylko nick różnił się od mojego więcej niż tylko tyldą.
A co do eliminowania, to lepiej wyeliminować użyszkodników, którzy podpisują się nickiem używanym przez inną osobę. Co od IP - przecież mogę napisać coś z domu, z pracy, od brata, siostry czy rodziców i wtedy IP będzie za każdym razem inne.
Ja też słyszałem że prezes OZPN- równiez popadł w konflikt z drugim piotrkowskim klubem Polonią !!!!
Może to jednak człowiek konfliktowy albo wilk w owczej skórze
Stanisławie S. odejdź i ....... miej HONOR
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!