~on pt 20 minut temu, 12:22
Prpopnuje Dzwonnikowi zobaczyc ile sam zarabia!!!!
Niech on się wogóle dokładnie przejrzy w lusterku o ile jeszcze może sam sobie spojrzeć w twarz!!!!
Tysiąc razy wolę Sipę niż jego przeciwnika ! Mam nadzieję, że ten ostatni po ogłoszeniu wyroku będzie miał minę jak Leo po meczu ze Słowenią.
A ja wolę Dzwonnika dzięki nie mu Concordia gra w II lidze - chwała mu za to. A ten drugi to spadochroniarz systewu PRL
Ch ciałbym Ci przypomnieć ze powinniśmy grać w III lidze. Utrzymaliśmy sie przypadkiem . a na temam tego Dzwonnika szkoda słów
Propozycja rezygnacji z funkcji przez Pana Sipę w ustach Pana Dzwonnika....to brzmi dumnie, cóż za wrodzona skromność.Proponuję ogłosić nominację do złotych ust dla prezesa Concordi.Ciekawe jak pogodzi zaangażowanie w przyszłych wyborach z 8 godzinnym czasem pracy na rzecz klubu.Czy mieszkańcy naszego Grodu nie poznali jeszcze Pana Prezesa Concordi i jego bezinteresownych działań na rzecz Piotrkowa....
Jeżeli uważasz, że podpisanie się moim nickiem uwiarygodnia i podnosi twoją niską samoocenę, to dziękuję za uznanie i szacunek. :)
EP - Piotrkowianin.
Powiem "nieśmiało" ,iż nie zamierzałem podpisywać się niczyim nickiem. Możesz zgłosić uwagę do administratora. Sądzę że należałoby weliminować możliwość tych samych podpisów z różnych IP- jestem dwoma rękoma za.Tymniemniej jeśli czujesz się dotknięty uzupełnij tablicę EP o dalsze znaki, z pewnością żaden "Piotrkowianin" Cię nie pomyli.Uznanie i szcunek dla drugiej osoby to cechy godne wyniesienia na piedestał. A co do oceny pozostawmy to innym. Sądzę iż będzie obiektywna. Pozdrawiam :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!