Brawo dla wójta że inwestuję pieniądze nie tylko w dużych miejscowościach ale i dba o te mniejsze. Irytuje mnie tylko jedna rzecz w tym wszystkim tj. koszty takich placów zabaw które są zawyżone ze względu na atesty, certyfikaty i inne wymysły urzędasów. Bo tak naprawdę co to za różnica czy jak spadnę z drabinek które mają atest to nic mi się nie stanie? :)
A w Rozprzy bez zmian - bieda z nędzą i przewalanie pieniędzy na głupoty.
Pomyślcie o pilnowaniu tych siłowni plenerowych, bo w Piotrkowie np. przy Łódzkiej czy Piotrze i Pawle już są po trochu rozbierane.
Fajny pomysł, ale.... Najpierw zajmij się Pan tym co jest potrzebne. Ludzie narzekają na oświetlenie, bezpieczeństwo, drogi, podatki. Siłownie i datki dla księdza w tym nie pomogą.
Super!! Mam tylko nadzieję, że nie będą kolejną obietnicą tak jak obiecane w trakcie kampanii wyborczej boiska we wszystkich wsiach gminy. Jak na razie moje dzieciaki nie mają gdzie pograć w piłkę:( czyny a nie kolejne obietnicę myślące oczy panie wójcie
Bardzo mi sie to podoba. Tylko obawiam sie że to jest kolejna obietnica.
Ja z innej bajki podobno Rokszyce przestały klepać po plecach wszchmocnego. Brawo, super, wreszcie obudziliście sie. Przecież sali i tak nie będziecie mieć. To jest tylko kicz wyborczy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!