Bardzo mi sie to podoba. Tylko obawiam sie że to jest kolejna obietnica.
Ja z innej bajki podobno Rokszyce przestały klepać po plecach wszchmocnego. Brawo, super, wreszcie obudziliście sie. Przecież sali i tak nie będziecie mieć. To jest tylko kicz wyborczy
Super!! Mam tylko nadzieję, że nie będą kolejną obietnicą tak jak obiecane w trakcie kampanii wyborczej boiska we wszystkich wsiach gminy. Jak na razie moje dzieciaki nie mają gdzie pograć w piłkę:( czyny a nie kolejne obietnicę myślące oczy panie wójcie
Fajny pomysł, ale.... Najpierw zajmij się Pan tym co jest potrzebne. Ludzie narzekają na oświetlenie, bezpieczeństwo, drogi, podatki. Siłownie i datki dla księdza w tym nie pomogą.
Pomyślcie o pilnowaniu tych siłowni plenerowych, bo w Piotrkowie np. przy Łódzkiej czy Piotrze i Pawle już są po trochu rozbierane.
A w Rozprzy bez zmian - bieda z nędzą i przewalanie pieniędzy na głupoty.
Brawo dla wójta że inwestuję pieniądze nie tylko w dużych miejscowościach ale i dba o te mniejsze. Irytuje mnie tylko jedna rzecz w tym wszystkim tj. koszty takich placów zabaw które są zawyżone ze względu na atesty, certyfikaty i inne wymysły urzędasów. Bo tak naprawdę co to za różnica czy jak spadnę z drabinek które mają atest to nic mi się nie stanie? :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!