Winiarski, jedyny z tego grona o przytomnym i uczciwym spojrzeniu na świat. Szkoda, że odchodzi. A może lepiej? Ma piękny zawód i czego chcieć więcej. A wilkołaki niech się dalej gryzą. Szkoda tylko, że za nasze pieniądze...
Drodzy nauczyciele zaangażowani w polityczną agitację: nie dziwcie się później, że nikt was nie szanuje. Sami na to intensywnie pracujecie.
Nauczyciel powinien wykazywać się apolityczną postawą.
Oboje kandydatów to porażka mieszkańców Piotrkowa i szkoda bo znowu będzie jak było....
Stała sie tragedia.... nauczyciel/dyrektor stoi z ulotkami. To dopiero przestepswo.... kara musi być ;))))))) niektóre komentarze poprawiają mi nastrój :)
Ludzi co wy sie czepiacie tych osob ktore pomagaja w kampanii Panu Prezydentowi Chojniakowi przeciez to ich dobra wola robia to bo maja na to ochote a nie dla tego ze ktos ich zmusza. Pomyslcie troche zanim cos skomentujecie
Co komu do tego, co w prywatnym czasie robi dyrektor, spawacz, lekarz, czy woźny i nauczyciel. Każdy ma prawo do wyrażania swoich opinii. Jeśli nie robią tego w szkołach a poza nimi, to po co te sztuczne podkręcanie tematu.
A ja jestem dumna z tego, że jestem nauczycielem i wspieram Pana Prezydenta. Nikt mnie nie zmuszał, nie kazał, nie prosił. Robię to z własnej woli, w wolnym czasie. Mam do tego prawo!
P.Gajda niech nie poucza nauczycieli i dyrektorów ,nie lubimy obecnego prezydenta? Nie szkodzi - i tak K.Ch wygra!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!