Czy pan Gajda komentował aktywność swoich kolegów partyjnych, pani Olejnik i pana Ziemby - dyrektorów, nauczycieli, pedagogów? Czy dla niego są równi i równiejsi? Co za hipokryzja! To, jak ktoś spędza czas wolny lub urlop, nie jest sprawą pana Gajdy.
Pan radny Gajda,krówek nie jada,je tylko szczaw,dlatego tak wygląda
Po ostatnich wyczynach Pawła Kukiza na Twitterze nie mam szacunku dla żadnego kukizowca - z wyjątkiem posła Marka Jakubiaka.
Połakomiłem się na krówkę mordoklejkę i plomba mi z zęba wyszła teraz mam koszty.
Mam nadzieje że nauczyciele czy dyrektorzy w gimnazjach i liceach nie będą mieli nic przeciwko jak uczniowie będą kolportować ulotki propagujące nasze poglądy. ONR ONR ONR
Przykład idzie z góry - będziemy kolportować pod szkołami sklepami i na imprezach- po godzinach nauki. Mamy zdjęcia wszystkich dyrektorów i nauczycieli agitujących ludzi w godzinach i po godzinach pracy. Mam nadzieje że poprą nasze zaangażowanie w propagowanie naszych poglądów jak to oni robią . Zdjęcia do wglądu na akcji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!