jakie mieszkania dla ludzi!!! mieszkań w Piotrkowie jest dużo tylko trzeba sobie na nie zapracować!! ale lepiej marudzić, że nie dają za darmo!!!
Ja mam mieszkanie, ale nie wszystkich stać, by je sobie kupić. poza tym wszyscy wiedzą jak jest z pracą w naszym mieście, a za minimum pensji chyba ciężko uzbierać na własne M ???
Ty chyba pracujesz w UM co?
"DO obserwatora"-pan Hering zawijózł swoim samolotem pana pobożnego na uroczystość do Eslingen to to chyba będzie czegoś oczekiwał.
prawda, prywatnym samolotem Haeringa na ten jubileusz poleciał do Esslingen prezydent Chojniak. Reszta tłukła się autokarem. Dzisiaj piszą o tym w "7 Dniach".
W kolejną huczną rocznicę
Jakże wielu zostało zwykłymi parobkami na prywatnych folwarkach tych, którzy najwyżej wznosili sztandary z hasłami wolności, równości niepodległości !
cyt: Oj Bronek chyba sprzedałeś się na całego.Twój czas w radzie miasta dobiega końca.Moja rodzina i znajomi już na Arturka,Ewę i ciebie w życiu nie zagłosuje.To co ty uprawiasz to czysta hipokryzja.Zawiodłeś nas,widać że jesteście typowymi karierowiczami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!