Oj, i teraz "seniorce" braknie na remont klimatyczny... Ojojoj... O frajerstwie osób starych i młodych nie chce mi się już pisać. Zwrócę uwagę na inny problem. Oszukano jedną "seniorkę" i już powstał z tego kolejny (było już takich artykułów pierdylion) artykuł, a pod nim w komentarzach gównoburza, gdzie większość wylewa żale nad "seniorką". A jakoś nie powstają artykuły o tym, jak media piorą ludziom mózgi, w wyniku czego potem ciemne masy przyklejają się do asfaltu, popierają zamordyzm (np. kowidowy, klimatyczny), przyklaskują budowie komunizmu (UE) albo ciągle głosują na polityków, którzy już te ciemne masy wielokrotnie oszukali. Może ja prosty chłop jestem, ale zwyczajnie nie rozumiem, dlaczego media pochylają się nad jedną oszukaną (na własne życzenie!) "seniorką", zaś systemowe ogłupianie milionów jest już zupełnie nieistotne.
Można się śmiać, że jakaś stara baba w celu "zabezpieczenia" swoich pieniędzy wystawia je w torbie za drzwi, albo wyrzuca przez okno, ale w takim razie pomyślcie do jakich durnych zachowań będą zdolni na starość ludzie, którzy w wieku kilkunastu czy dwudziestu kilku lat wierzą w jakieś ślady węglowe, albo że klimat jest zależny od krowich pierdów. Przecież z wiekiem się nie mądrzeje, tylko niestety głupieje, więc produkując poprzez medialne ogłupianie debili będziemy niedługo mieli całkiem zidiociałe społeczeństwo. Film "Idiokracja" to nie komedia, tylko przestroga. Już obecnie te oszustwa nie dotyczą tylko "seniorek" w wieku 80+, ale coraz częściej się czyta o kobietach w wieku +/-40, które wysyłają dziesiątki tysięcy "amerykańskiemu żołnierzowi", a wg mnie absolutnym hitem była baba (wiek trzydzieści parę, o ile mnie pamięć nie myli), która wysłała przelew "kosmonaucie", co to nie miał na powrotny bilet ze stacji kosmicznej na Ziemię.
Napiszcie może dla odmiany o oszustwach polityków, o miliardowych wałach jakie robią za plecami plebsu absorbowanego w tym czasie skutecznie tematami zastępczymi typu aborcja, ilość płci czy kwestia zdychania zwierząt. Ale przecież po co o tym wszystkim pisać? To niedobra jest...
Ci Romowie to jednak zdolni ludzie i maja dar poznawanie ludzi od strony psychologicznej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!