metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
!!! ~!!! (Gość)02.08.2024 10:25

Starość jest straszna.

60

Radomko pl ~Radomko pl (Gość)02.08.2024 12:06

Karol weż się do roboty, szukaj bandziorów.

21

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)02.08.2024 12:55

Prawdziwych też już nie ma. Kilka lat temu pokazali na co ich stać

41

seniorka ~seniorka (Gość)02.08.2024 15:02

miała pewnie uciułane na pochówek, bo ten za darmo nie jest, a że są to ludzie z założenia naiwni, to dają się oszukać. Co nie oznacza, że należy ich okradać.

30

Tysiak ~Tysiak (Gość)02.08.2024 13:08

Zaraz zaraz... przecież ciagle się słyszy jacy to emeryci biedni i na chleb nie mają??

33

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)02.08.2024 14:11

To się nigdy nie skończy, dopóki stare, naiwne pokolenie nie wymrze. Wszelkie ostrzeżenia policji, księży w kościele, w radio i telewizji nie pomogą, bo do tych ludzi nie docierają. Ja też jestem stara i zdaje sobie sprawę z tego, że niebawem odejdę z tego świata, ale dziwię się bardzo moim rówieśnicom i rówieśnikom, że są aż tak naiwni,że dają się nabrać tym złodziejom. Padają tu nieraz pytania skąd
emeryci, którzy powinni być biedni mają tyle pieniędzy.Ja też się zastanawiam nad tym zjawiskiem, bo skoro oni dysponują takimi kwotami liczonymi w dziesiątkach tysięcy polskich złotówek, to powinni nie ciułać w swoich mieszkaniach, lecz przekazać te pieniądze komuś z kręgu swej rodziny lub komuś zaufanemu. Skoro jednak tego nie czynią i gromadzą te złotówki nie wiadomo dla kogo, to okazuje się, że dla złodziei. Dlatego też wcale mi tych ludzi nie żal, bo całe dotychczasowe życie nie nauczyło ich rozumu. Uczą ich dopiero złodzieje. Wtedy to dopiero budzą się z rękami w nocniku.

33

Ffg ~Ffg (Gość)02.08.2024 15:48

Jeśli był fałszywy to raczej nie policjant

40

malaMi malaMiranga02.08.2024 12:06

ukręcić łeb takiemu to mało ale w TV Republika nie ostrzegają przed takimi nygusami

75

Moszczenicanin ~Moszczenicanin (Gość)02.08.2024 12:27

Głupich to mi nie żal. Trąbią o tym wszędzie od 10 lat, a i tak ktoś się daje zrobić w balona...

63

Przykra sytuacja ~Przykra sytuacja (Gość)02.08.2024 22:03

z niektórych komentarzy można wywnioskować, że cieszycie się że ktoś perfidnie oszukał bezbronną osobę. Czyli złodziejstwo ma Wasze przyzwolenie?

30

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat