Bełchatów i Piotrków to zadupie Polski. I na palcach można policzyć normalnych ludzi.
Oj tam oj tam będzie wiedział co robić z koleżanką za kilka lat BTW skąd pewność, że to nauczyciel się zabawiał, a nie on? xD
We Włoszech,na podstawie interpretacji rysunku przez psycholożki w przedszkolu, zamknięto ojca za rzekome molestowanie córeczki,gość odsiedział 2 lata,po czym zwolnił celę dla tych pań.
A czy prokuratura weźmie się za rodziców, którzy bezprawnie nagrywają. Podobno nie można nagrywać bez zgody. To jak to w końcu jest?
Jesli dziecku dzieje się krzywda, to takich zwyrodnialców należałoby nagrać i upublicznić. Sama pracuję z tymi biednymi dziećmi i ich rodzicami i nie wyobrażam sobie, jak można coś takiego zrobić małemu człowiekowi...
I bardzo słusznie! Nauczyciel już dawno przestał był zawodem z powołania.. Jak mi córka zaczęła raz opowiadać jak się do uczniów zwaracają to strach puszczać dziecko do szkoły. Wrzuciłem jej dyktafon i później nagranie puściłem nauczycielowi. Od tamtej pory spokój.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!