Czyli będzie taniej? To niepotrzebnie zapisałem się na wszystkie dodatkowe soboty w pracy na setki. Niech się zdecydują bo nie wiem co robić
Uchwalone przepisy mają od 1 marca 2023 r. zastąpić aktualny mechanizm średniej ceny wytwarzania ciepła z rekompensatą i mają działać do 31 grudnia 2023 r.a później ceny wracają
Adres: https://epiotrkow.pl/news/Sejm-uchwalil-nowelizacje-ustawy-ograniczajaca-podwyzki-cen-ciepla,50377
Nie chcę, żadnych dodatków,bo nie skorzysta z nich większość Polaków, tylko 'wędrowcy'. Chcę uczciwej realnej wyceny przez Polaków, dla Polaków, nie kapitalizmu meksykańskiego, gdzie prezes ciepłowni zgłasza jednostkę ciepła z P-kowa po 300 zł, że zaskakuje nawet te 'przewały' w-skie, które mu obniżają do bodaj 208 zł. Max. ma być 140%, jak myślicie jak wycenią 'meksykanie' wyliczą w P-kowie? Dziennikarze to od 01.02.23, czy od 01.03.23?
akcja na rok wyborczy. a co w 2024 roku. ceny w piotrkowie 200 procent w gore
To jest super sprawa. To jest majstersztyk. Najpierw zabiorą ludziom, aby potem część oddać i zrobić z tego jeszcze szopkę propagandową. Tak się perfekcyjnie ludźmi manipuluje. PIS jest w te klocki najlepszy. No chyba, że się mylę i M.Morawiecki daje ze swoich zarobionych w banku i na stołku premiera ?
Artykuł wp -Wiadomość ws. Orlenu gruchnęła rano. Jest komentarz Daniela Obajtka - Orlen inwestuje w Formułę 1, a wy macie się na zabawy milionerów zrzucać.
Najpierw zasilanie konfliktu /kto miał zarobić, zarobił, o stratach masy się nie będzie wspominać/, a teraz odbudowa - art. na wp Polskie inwestycje w Ukrainie. Skala wzrośnie do 30 mld dol. - https://www.money.pl/gospodarka/polskie-inwestycje-w-ukrainie-skala-wzrosnie-do-30-mld-dol-6859981024438976a.html , teraz wiecie dlaczego mamy oddać ostatnią koszulę.
kiedy ten narod zrozumie ze jest robiony w konia.obnizka do konca 2023 roku a dlaczego nie do konca 2024 roku.zaczely sie protesty to w roku wyborczym chca przygasic pozar .a po wyborach nie bedzie zadnych doplat i oplaty za cieplo 200 procent w gore.dlaczego nie obniza watu na gaz z 23 procent do poziomu minimalnego obowiazujacego w uni 5 procent np. na okres dwoch lat.ale nie trzeba najpierw wydoic obywateli a potem propagandowo im troche dac i trabic jacy jestesmy dobrzy jak dbamy o polakow
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!