A co z sędzia Gersford?Cielebryta Najsztubem?Durczokiem itd...
Niebawem cała Polska i tu piszący komentarze zapomną o tym bandziorze i jego ofiarach, bo zbliżają się wybory parlamentarne. Po nich wszyscy się zajmą swoimi sprawami, nikt nie zostanie pociągnięty do odpowiedzialności za pomoc w ucieczce bandziora z Polski, który będzie sobie żył jak w raju gdzieś na kontynencie amerykańskim mając wszystkich i wszystko w d....; ofiary spoczną w ziemi, a ich bliscy będą latami opłakiwać ich nieszczęście, że trafili na swej drodze mordercę, a nie uczciwego użytkownika dróg. Taki będzie dalszy ciąg tragicznej historii tej polskiej rodziny.
Nie wiem po co publikujecie jego zdjęcie skoro wszyscy wiedzą, że już go nie ma w Polsce a gdzieś czytałem, że wyjechał poza UE. Wątpię by tam czytano polskie portale.
Tak działa policja w Piotrkowie, wystarczy iść na dyskotekę do Vabanku i wszystko da się załatwić. Szkoda, że tylko niewinne osoby potrafią skazywać, a nie bandziorów.
W TVN mówili, że z nieoficjalnych źródeł koleś jest na Dominikanie - a tam nie prawa ekstradycji do Polski
Od dziewięciu godz. podają w necie, że uciekł na Dominikanę, z którą nie mamy podpisanej ekstradycji. Kierowca wcześniej przyznał się do prowadzenia pojazdu, a mimo to nie został zatrzymany.
Za tak prowadzone procedury, w piotrkowskiej policji i prokuraturze powinny polecieć głowy. To skandal!
Nie chcemy takich stróżów prawa!
A teraz to komenda i prokuratura straszy czy informuję? Sama doświadczyłam jak broni się rodziny policjantów, mimo krzywdzenia innych.
Gdyby nie UCZCIWI internauci ,to rodzina spalona w KIA byłaby uznana za .... "z niewiadomych przyczyn " sama się zabiła i spaliła.
Teraz takie działanie?Mieli w rękach sprawcę i pozwolili uciec?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!