Jak wieńca nie będzie to ścian nie będzie. Pozdrawiam firmę AVOS ale z was partacze :D
Pytanko mam: Czy po zakończonej budowie można wykonawcę podać do sadu za zwłokę notoryczne łamanie warunków umowy ?
Prawda upadek Chojraka wart jest takiego trunku. Ja stawiam
O to jest Konkret popieram.
Może moje pytanie wyda się głupie, ale ryzykuję:
czy kartony/pudła też by mogły być?
Co, co a Lola?
Lola - choć bezkompromisowa - jest człowiekiem kompromisu.
A co na to kandydat PiS-u na prezydenta miasta Piotr Masiarek? A co pan panie kandydacie zrobił w tej sprawie do tej pory? Czekam na odpowiedź na tym forum. Wówczas odpiszę faktami. A co zrobili radni PiS-u? Beata Dróżdż i Adam Gaik? Napiszcie! Nie mogę się doczekać!
Po raz kolejny widzimy, ile są warte "obietnice" prez. Chojniaka. Pamiętajmy - przy wyborach!
Poniewaz lubię ciepła porę roku, mam prośbę do Pana Prezydenta:
Niech Pan nam OBIECA wczesną i mroźną zimę. Proszę!
Będę wtedy pewny, że w styczniu będę chodził w lekkiej koszulce i podziwiał zieloną trawkę!
A tak latem 2010 r. pisał o schronisku Dziennik łódzki. Tu link:
http://www.zwierzak.org.pl/page9.php
A jak na dzień dzisiejszy przeczytaliśmy powyżej na forum. Gorzka prawda. Czy prezydent Chojniak znajdzie i ukarze winnych braku właściwego nadzoru ze strony urzędu miasta nad wykonawcą robót?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!