Niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto próbuje zorbić pod górkę. I na tym forum wypowiadają się osoby które to próbują zrobić. Niektóre osoby ze środowiska m.in. przyjaciół zwierząt, są takimi. Próbując wyrobić mi negatywną opinie w różnych środowiskach. Te osoby z pewnością wiedzą o kim mówię, i że im się to nie uda, bo mimo młodego wieku mam dużo przyjaciół którzy pomagają mi robić to co robię czyli pomagać zwierzętom.
Podejrzewam ze jesteś właśnie jedną z tych osób wymienionych w mojej poniższej odpowiedzi. Każdy umie narzekać a ty "prawda" co zrobiłaś ? Podejrzewam że nie za dużo. Ja próbuje aktywnie pomagać zwierzętom na wielu płaszczyznach. Mam swoje zdanie i nie zamierzam go ukrywać, mimo mojego wieku zapewniam cię że mam doświadczenie w pomocy zwierzętom, i cały czas staram się je uzupełniać.
Fragment twojego komentarza
jest trochę moim zdaniem nie na miejscu. Wiem że nie umiem wszystkiego, ale wiem tez na co mnie stać.
Mylisz się i to właśnie jest dowód na to ,że doświadczenie przychodzi razem z wiekiem :)
I naprawdę chwała Ci za to ! Wspaniale ,że potrafisz mimo wielu swoich obowiązków znaleźć czas i serce dla zwierząt. To chwalebne i godne podziwu. Wspaniale też że masz swoje zdanie to ważne i że je bronisz to tez bardzo dobra cecha. Ale ważne jest w życiu to, że czyniąc dobrze nie możemy robić tego kosztem niszczenia innych. A TY pisząc takie opinie na temat innych, którzy też tak jak Ty pomagają zwierzętom robisz to.
I widzisz w/g znaczenia w encyklopedii :Pokora – cnota moralna, która w ogólnym rozumieniu polega na uznaniu własnej ograniczoności, nie wywyższaniu się ponad innych i unikaniu chwalenia się swoimi dokonaniami. Gerard J. M. van den Aardweg: "Pokora jest warunkiem uzyskania dojrzałości duchowej oraz psychicznej"
To właśnie jest pokora której z całego serca Ci życzę jak również tego abyś nigdy nie zmienił się jeśli chodzi o ten "ogień" który w sobie masz bo to jest pasja a to może przenieść Cię przez całe życie. I proszę Cię bądź też czasem dobry dla ludzi ;))) Pozdrawiam Cię
Bo już jestem jakiś czas na tym świecie, bo już jestem jakiś czas na tym forum, bo mam ulubione wątki i tematy, bo mam ulubionych komentatorów oraz bo mam wprawne oko :)
I przypominam, że nie jestem mamą Ziutka podobnie jak Lola, mini19103 czy często stający w jego obronie Piotr Włostowic :)
Ziutku proszę Cię, nie wdawaj się w dyskusje z kimś, kto założył profil tylko po to, by rozmawiać wyłącznie na Twój temat :)
Tak właśnie pamiętam,jak jeden z forumowiczów po kolei nadmieniał mamy i tatusia naszego drogiego nam forumowicza Ziutka
Cieciorka ma racje Ziutku nie wdawaj się w niepotrzebną konwersacje my znamy Twoją wartość:))
Moją intencja nie było atakowanie nikogo na tym forum. A w szczególność kogoś kto jest takim pasjonatem jak Ziutek, to co piszę jest tylko chęcią wyrażenia opinii a chyba po to jest to forum ( chyba ,że nie) Jeśli obraziłem kogoś swoją którąkolwiek wypowiedzią to przepraszam. Cieciorka dla mnie naprawdę nie jest ważne czy jesteś kimś z niżej wymienionych przez Ciebie osób . Szanuję Twoje zdanie.
Każdy kiedyś zakładał profil poraz pierwszy i chyba Cieciorka Ty też kiedyś to zrobiłaś pierwszy raz. Prawda?
Tak mi się wydaję, że każdy kiedyś z forumowiczów zakładał po raz pierwszy swój profil na tym forum. Cieciorka Ty chyba też, prawda? A tak jak Ciebie coś interesuje , mnie zainteresował ten temat. Pozdrawiam wszystkich na tym i na innych forach i mam nadzieję, że to co nas łączy t.j. miłość do zwierząt będzie naszą pasją w realu.
Droga "Prawdo"
Nie wdaje się z Tobą w dalsze dyskusje i to jest ostatnia moja wypowiedź co do twojej osoby.
Na koniec powiem - nie zamierzam nikogo niszczyć ale też nie będę ukrywał prawdy ... nie piszę nic bez podstawy.
Droga Cieciorko i Mini... dziękuje za pozytywne wypowiedzi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!