metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Ziutek ~Ziutek (Gość)05.11.2010 22:30

"cieciorka" napisał(a):
Komu Ziutku tak zaszedłeś za skórę, że nie może zboleć, że gimnazjalista (zakładam, że nim jesteś) potrafi pogodzić naukę, zainteresowania i jeszcze ma swoje zdecydowane zdanie na różne tematy? Nie przejmuj się kąśliwymi postami, które nic nie wnoszą do dyskusji.

Niestety zawsze znajdzie sie ktoś kto próbuje zorbić pod górkę. I na tym forum wypowiadają się osoby które to próbują zrobić. Niektóre osoby ze środowiska m.in. przyjaciół zwierząt, są takimi. Próbując wyrobić mi negatywną opinie w różnych środowiskach. Te osoby z pewnością wiedzą o kim mówię, i że im się to nie uda, bo mimo młodego wieku mam dużo przyjaciół którzy pomagają mi robić to co robię czyli pomagać zwierzętom.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)05.11.2010 22:42

"prawda" napisał(a):
Cieciorka to Ty wróżka czy jasnowidz, bo niby tylko zakładasz ,że Ziutek to gimnazjalista a tu proszę : wszystko o nim wiesz : że naukę godzi z zainteresowaniami i w ogóle jest to człek na medal. Jeśli się ma naście lat to wspaniale ,że jest się aktywnym na tylu polach, ale też wypadałoby mieć choć odrobinę pokory. Bo chyba Ty cieciorko zgodzisz się, że doświadczenie życiowe przychodzi w trakcie życia ;) pozdrawiam Cię serdecznie

Podejrzewam ze jesteś właśnie jedną z tych osób wymienionych w mojej poniższej odpowiedzi. Każdy umie narzekać a ty "prawda" co zrobiłaś ? Podejrzewam że nie za dużo. Ja próbuje aktywnie pomagać zwierzętom na wielu płaszczyznach. Mam swoje zdanie i nie zamierzam go ukrywać, mimo mojego wieku zapewniam cię że mam doświadczenie w pomocy zwierzętom, i cały czas staram się je uzupełniać.
Fragment twojego komentarza

"prawda" napisał(a):
ale też wypadałoby mieć choć odrobinę pokory

jest trochę moim zdaniem nie na miejscu. Wiem że nie umiem wszystkiego, ale wiem tez na co mnie stać.

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 08:55

"Ziutek" napisał(a):
Podejrzewam ze jesteś właśnie jedną z tych osób wymienionych w mojej poniższej odpowiedzi. Każdy umie narzekać a ty "prawda" co zrobiłaś ? Podejrzewam że nie za dużo.

Mylisz się i to właśnie jest dowód na to ,że doświadczenie przychodzi razem z wiekiem :)

"Ziutek" napisał(a):
Ja próbuje aktywnie pomagać zwierzętom na wielu płaszczyznach. Mam swoje zdanie i nie zamierzam go ukrywać, mimo mojego wieku zapewniam cię że mam doświadczenie w pomocy zwierzętom, i cały czas staram się je uzupełniać.

I naprawdę chwała Ci za to ! Wspaniale ,że potrafisz mimo wielu swoich obowiązków znaleźć czas i serce dla zwierząt. To chwalebne i godne podziwu. Wspaniale też że masz swoje zdanie to ważne i że je bronisz to tez bardzo dobra cecha. Ale ważne jest w życiu to, że czyniąc dobrze nie możemy robić tego kosztem niszczenia innych. A TY pisząc takie opinie na temat innych, którzy też tak jak Ty pomagają zwierzętom robisz to.

"Ziutek" napisał(a):
jest trochę moim zdaniem nie na miejscu. Wiem że nie umiem wszystkiego, ale wiem tez na co mnie stać.

I widzisz w/g znaczenia w encyklopedii :Pokora – cnota moralna, która w ogólnym rozumieniu polega na uznaniu własnej ograniczoności, nie wywyższaniu się ponad innych i unikaniu chwalenia się swoimi dokonaniami. Gerard J. M. van den Aardweg: "Pokora jest warunkiem uzyskania dojrzałości duchowej oraz psychicznej"
To właśnie jest pokora której z całego serca Ci życzę jak również tego abyś nigdy nie zmienił się jeśli chodzi o ten "ogień" który w sobie masz bo to jest pasja a to może przenieść Cię przez całe życie. I proszę Cię bądź też czasem dobry dla ludzi ;))) Pozdrawiam Cię

00

cieciorka cieciorkaranga06.11.2010 09:16

"prawda" napisał(a):
Cieciorka to Ty wróżka czy jasnowidz, bo niby tylko zakładasz ,że Ziutek to gimnazjalista a tu proszę : wszystko o nim wiesz

Bo już jestem jakiś czas na tym świecie, bo już jestem jakiś czas na tym forum, bo mam ulubione wątki i tematy, bo mam ulubionych komentatorów oraz bo mam wprawne oko :)
I przypominam, że nie jestem mamą Ziutka podobnie jak Lola, mini19103 czy często stający w jego obronie Piotr Włostowic :)

00

cieciorka cieciorkaranga06.11.2010 09:18

Ziutku proszę Cię, nie wdawaj się w dyskusje z kimś, kto założył profil tylko po to, by rozmawiać wyłącznie na Twój temat :)

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)06.11.2010 09:29

"cieciorka" napisał(a):
I przypominam, że nie jestem mamą Ziutka podobnie jak Lola, mini19103 czy często stający w jego obronie Piotr Włostowic :)

Tak właśnie pamiętam,jak jeden z forumowiczów po kolei nadmieniał mamy i tatusia naszego drogiego nam forumowicza Ziutka
Cieciorka ma racje Ziutku nie wdawaj się w niepotrzebną konwersacje my znamy Twoją wartość:))

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 09:36

"cieciorka" napisał(a):
Bo już jestem jakiś czas na tym świecie, bo już jestem jakiś czas na tym forum, bo mam ulubione wątki i tematy, bo mam ulubionych komentatorów oraz bo mam wprawne oko :)
I przypominam, że nie jestem mamą Ziutka podobnie jak Lola, mini19103 czy często stający w jego obronie Piotr Włostowic
:)

Moją intencja nie było atakowanie nikogo na tym forum. A w szczególność kogoś kto jest takim pasjonatem jak Ziutek, to co piszę jest tylko chęcią wyrażenia opinii a chyba po to jest to forum ( chyba ,że nie) Jeśli obraziłem kogoś swoją którąkolwiek wypowiedzią to przepraszam. Cieciorka dla mnie naprawdę nie jest ważne czy jesteś kimś z niżej wymienionych przez Ciebie osób . Szanuję Twoje zdanie.

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 09:37

Każdy kiedyś zakładał profil poraz pierwszy i chyba Cieciorka Ty też kiedyś to zrobiłaś pierwszy raz. Prawda?

Komentarz był edytowany przez autora: 06.11.2010 09:40

00

prawda ~prawda (Gość)06.11.2010 09:47

"cieciorka" napisał(a):
Ziutku proszę Cię, nie wdawaj się w dyskusje z kimś, kto założył profil tylko po to, by rozmawiać wyłącznie na Twój temat :)

Tak mi się wydaję, że każdy kiedyś z forumowiczów zakładał po raz pierwszy swój profil na tym forum. Cieciorka Ty chyba też, prawda? A tak jak Ciebie coś interesuje , mnie zainteresował ten temat. Pozdrawiam wszystkich na tym i na innych forach i mam nadzieję, że to co nas łączy t.j. miłość do zwierząt będzie naszą pasją w realu.

00

Ziutek ~Ziutek (Gość)06.11.2010 09:51

"prawda" napisał(a):
Każdy kiedyś zakładał profil poraz pierwszy i chyba Cieciorka Ty też kiedyś to zrobiłaś pierwszy raz. Prawda?

Droga "Prawdo"
Nie wdaje się z Tobą w dalsze dyskusje i to jest ostatnia moja wypowiedź co do twojej osoby.
Na koniec powiem - nie zamierzam nikogo niszczyć ale też nie będę ukrywał prawdy ... nie piszę nic bez podstawy.
Droga Cieciorko i Mini... dziękuje za pozytywne wypowiedzi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat