metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
klet ~klet (Gość)04.11.2010 11:32

Wycieczka szkolna do schroniska ?
Nie odnosicie wrażenia, że to cyrk, w którym zwierzęta są widzami, a zwiedzający ....... :)
Maluchy najlepsze !!!
Dobrze, że w końcu to schronisko powstało. Teraz tylko trzymać kciuki by nic się w nim nie popsuło :)

00

Przyjaciel zwierząt ~Przyjaciel zwierząt (Gość)04.11.2010 11:57

Widzę, że na fotografii są sami ojcowie sukcesu. Jakie to żałosne. Ci, co bezinteresownie interweniowali w tej sprawie, żeby schronisko zostało oddane do końca października, nie zostali nawet zaproszeni. Nie widzę również Piotra Masiarka.
Będziemy o tym pamiętać.

00

broda ~broda (Gość)04.11.2010 14:03

"Przyjaciel-zwierzat" napisał(a):
Widzę, że na fotografii są sami ojcowie sukcesu.

Powiedział bym, że jedna i ta sama klika. W całej Polsce jednakowo.

Komentarz był edytowany przez autora: 04.11.2010 14:06

00

cieciorka cieciorkaranga04.11.2010 16:11

Nie ma co narzekać. Jest nowe schronisko i jakie by nie było, to lepsze niż poprzednie. A te lanse, ust korale i piękne garnitury i tak psu na budę :(

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)04.11.2010 17:05

Jaki wstyd takie fuszerki i jeszcze się tak z tym obnosić!Porażka!!!

00

obserwator ~obserwator (Gość)04.11.2010 18:25

Wiecie co nie jestem z Piotrkowa ale bliskie są mi zwierzęta czytam te poprzednie komentarze i coś mnie trafia. Psy były w skandalicznych warunkach w starym schronisku teraz mają warunki super - dla mnie jako miłośnika zwierząt naprawdę jest nie ważne kto - kogo lub kogo nie było.Ważne że zwierzaki maja lepsze warunki i ludzie którzy ciężko przy nich pracują nareszcie będą mieć również godne warunki. Aha a jeśli chodzi o dzieci to jest takie przysłowie : "czym skorupka nasiąknie za młodu tym na starość trąci" Myślę, że z tych dzieci co kochają zwierzątka jest mniejsza szansa, że wyrosną tacy malkontenci jak tutejsi krytykanci.

00

liczykrupa ~liczykrupa (Gość)04.11.2010 20:47

Fajnie że jest schronisko, ale.... rozumiem udział w otwarciu Pana Czapli i Chojniaka jako przedstawicieli instytucji finansujących tą budowę, ale co tam robi Mazur, Czajka i Brylski? Co oni bezrobotni, emeryci czy renciści? Zawsze znajdą czas żeby gębę pokazywać, a coś mi się wydaje że Ci panowie z publicznych pieniędzy są opłacani!!!

00

Ania ~Ania (Gość)05.11.2010 06:36

czajka byl tam zapewne jako wiceprzewodniczacy rady miasta, tak jak brylski jako radny. z mazurem to juz inna historia, gdzy w odroznienieniu od piotrkowskiej rady miasta, sejmik woj. nie ma ze schroniskiem nic wspolnego

00

plo ~plo (Gość)05.11.2010 08:19

a co tam robi radny Czajka?
Ten to wszędzie się wciśnie - zwłaszcza przed wyborami musi się pokazać. Obłuda wszędzie jest.

00

mini19103 ~mini19103 (Gość)05.11.2010 08:47

"cieciorka" napisał(a):
Jest nowe schronisko i jakie by nie było, to lepsze niż poprzednie.

Masz rację ,na pewno jest lepsze niż poprzednie.
Dziwi mnie ten podarunek jedna ocieplana buda,ciekawe dla kogo:))

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat