Każdy płaci pieniążki na co i za co chce, jeden na wózek dla pieska, drugi na owsiaka, trzeci na ojca, kwarty panience za noc, piąty bo afryki umierają bez wody, a takie agi dają kupę kasy na perfumy i obcasy.
Wczoraj o 23:30 na TVN24 był krótki reportaż o Ciuchci.
Powiem to po raz kolejny USYPIAĆ BEZPAŃSKIE PSY wy nie macie serca trzymać tych psów w zamknięciu do niedawna w spartańskich warunkach. Testy kliniczne, usypianie, utylizacja-krematoria nie schroniska.
K...., ..ć! Ludzie głodują, pracy nie ma, na czynsz brakuje, media nie popłacone, dzieciaki niedożywione albo i głodne, nie wiadomo za co we wrześniu do szkoły posłać, inne rachunki zaległości bo z czego płacić, dymają nas z każdej strony, w tym ustroju człowiek jest tylko PRZEDMIOTEM GRY RYNKOWEJ a nie istotą ludzką, a te się bawią w pieski i pieseczki, wózeczki dupereleczki, a jak kot z drzewa zleźć nie może, to pół miasta się lituje na kotem i straż pożarna ratuje na sygnale to "biedactwo".
OPAMIĘTAJCIE się LUDZIE!
CZŁOWIEKIEM się zajmijcie!
Ludzie potrzebują odrobiną empatii, czy wy już całkiem poszaleliście???
Jeżeli Pan jest tak wrażliwy społecznie to proszę poruszyć media sprawą niedożywionych dzieci itd, lub zorganizować zbiórkę na rzecz takich dzieci. Schronisko zorganizowało akcję na rzecz psa, nie zmuszało ludzi do pomocy, myślę, że i Panu pomocy nie odmówią w poparciu pańskiej akcji, ale proszę coś zrobić, a nie siedzieć z pełnym brzuchem przed komputerem udając sztuczną wrażliwość społeczną obrażając w dodatku ludzi, którzy wykazali się inicjatywą bądź chęcią pomocy. Pozdrawiam.
Jestem dumna z Ciuchci !!! Mam nadzieję,że znajdzie dobry dom. Należy jej się szczęśliwe życie po tym co przeszła.
Jak narzeka "Pan" na brak pieniędzy to proszę odłączyć sobie internet dla "Pana" to będzie jeden rachunek mniej do zapłacenia a zaoszczędzi "Pan" NORMALNYM LUDZIOM nerwów, którzy nie mają chęci czytania tak kretyńskich postów. Mam nadzieję że losy Ciuchci otworzą oczy wielu ludziom.
kilka słów dla Agi,Wielbiciela psów i im podobnych "ludzi"
jesteście wielką kupą odmieńców ludzkich bo człowiek powinien
używać mózgu i szanować wszystkie stworzenia i tyle
jak się nie podoba to na Marsa tam nie ma psów
czy jest gdzies nr konta na ktore mogłabym wpłacic pieniądze dla Ciuchci? mieszkam w Danii więc do skarbonki nie wrzuce a czuję ze musze pomóc psinie, jestem z niej dumna ze jest taka silna:)płacze ze szczęscia jak ja widzę , prosze podajcie nr konta
Tak, głód na świecie, tsunami i inne nieszczęścia, więc najlepiej jest się zamknąć w swoim beznadziejnym, płytkim światku i nie robić nic, bo po co? To, że ludzie nie mają pieniędzy na własne rachunki, albo, że W Polsce i na świecie są chore i niedożywione dzieci jest straszne bezsprzecznie, ale nie oznacza od razu, że koniecznie trzeba być wrogiem zwierząt, bo głód i choroby nie są ich winą. Ciuchcia nie spowodowała globalnej biedy, jestem tego pewna, ani nie zabrała nikomu pracy!!! A to, że pseudoludzie znęcają się nad zwierzętami również jest strasznym, niezaprzeczalnym faktem, z którym należy walczyć dopóki będzie na świecie choć jeden normalny człowiek. Co do utylizacji, jak tu ktoś był uprzejmy się wyrazić, to doprawdy, zutylizować można odpady, jeśli ktoś uważa psa za odpad, to można takiemu już tylko współczuć takiego "myślenia".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!