Pracuję w DHL jako kurier miałem zaszczyt zawieźć ten wózek do schroniska. pokazali mi pieska i naprawdę trzeba miec niepokolei w głowie zeby doprowadzic do takiego stanu zwierzaczka.
Leki dla psów drogie jak diabli, ja sam na swojego czworonoga wydaje ponad 2 tysiące złotych na miesiąc na leki i na karmę.
Chciałem go zabrać gdzieś na wakacje, ale nie lubi latać samolotem na długich trasach. Może macie jakiś pomysł jak zapewnić mu odpoczynek?
Czemu nie podasz konta na jaki można wpłacić pieniądze, przecież są jeszcze chyba ludzie dobrej woli, którzy dadzą jakieś wsparcie, pomogą.
A więc mój pieseczek też nie może latać samolotami (nudności, rozdrażnienie i problemy z adaptacją czasową), dlatego ja co roku wyjeżdżam z moją Niusią na wycieczki objazdowe autokarem. Właśnie wróciłyśmy z dwutygodniowej wycieczki po Turcji. Szarpnęło mnie to trochę finansowo, ale najważniejsze, że pieseczek przeszczęśliwy!
Ja natomiast staram się przynajmniej trzy razy w roku odwiedzić salon SPA dla psów, mój kochany piesek czuje się wtedy komfortowo, jest zrelaksowany, czyściutki i pachnący.
Nie potrzeba na to wiele, z powodzeniem wystarczy tysiąc złotych 3 razy do roku, a ile ma nasz pupil radości.
może jeszcze kupmy trzeci i czwarty wózek dla ciuchci.
Co to dziecko żeby miało jeden, powinna mieć siedem.
Cieszę się Aga, że mnie popierasz, że uważasz tak jak ja, że niektórym brak rozumu. Taka bieda na świecie, głód, pragnienie chleba, tymczasem kupujemy wózki i witaminki, a dzieciaki na świecie umierają bo nie maja na antybiotyki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!