Popieram! Jan Dziemdziora na prezydenta miasta w 2014 r.
wlasnie ,nich pan sie nie przejmuje. w przeciwienstwie co do wiekszosci to pan cos robi
Jak polityk nic nie robi -żle, jak polityk coś robi - też źle. Gdzie jest ten złoty środek?
Panie Janie, neiewątpiliwie swoją postawą odbiega Pan od utertego wizerunku polityka w naszym kraju. Niewątpliwie idzie pan w dobrym kierunku więc proszę nie przejmować się słowami krytyki tylko działać dalej!!
Może i 15 kwietnia, ale chyba jakieś sto lat wcześniej...
Pojęcie "spraw istotnych" jest pojęciem względnym. Księżyc ma na pewno większe znaczenie niż te schodki, ale gdybyś przyszedł z jakimś problemem do Jana Dziemdziory, a on by odpowiedział coś w ten deseń:
"Paaanie... nie zawracaj mi pan dupy... Ja tu księżyc obserwuję, a pan z duperelami przychodzisz...",
to czy Twój szacunek do niego by wzrósł, czy może miałbyś jeszcze gorsze zdanie? :)
Jest radny, który swoje obowiązki traktuje poważnie, to chyba warto to docenić, a nie sobie pokpiwać na każdym kroku. Nawet jeśli są to tak błahe sprawy jak zniszczone schody w centrum miasta...
Do Pietrek, ~janko i innych potencjalnych oponentów - zachęcam do lektury pierwszej części niniejszego protokółu:http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20111108145618neuti4yqz628.pdf
w nim można znajduje się część odpowiedzi, kto i dlaczego w tym mieście przejął władzę w Radzie Miasta - pozdrawiam.
A ja ogłaszam, że gdyby głupota umiała fruwać, to latałbyś jak ta gołębica. Wysoko, wysoko...
Ale w czym problem? To chyba nie jest zabronione?
Dla mnie z tych schodów można zrobić bramę - łącznik stary Piotrków - nowy Piotrków. Słowackiego to historyczna ulica, a za schodami już nowsza architektura.
Ale o co chodzi...?
Nie dziwię się,że stoisz po stronie wykluczonych - ale na samym początku sama się wykluczyłaś z tego społeczeństwa olewając naukę w szkole. To widać.
Te schody nie starzeją się.
Odkąd pamiętam zawsze takie były.
Donald Tusk z wizytą w Nigerii. W kuluarach.....
Foto:
Nigeryjskie Polaków rozmowy
http://sklave.manifo.com/smieszne-zdjecia
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!