Dobre !!!
Zawsze można się zwrócić do Towarzystwa Akcyjnego Drogi Żelaznej Warszawsko-Wiedeńskiej, niech skończą budować to co zaczęli.
http://naszpiotrkow.blogspot.com/
nie "zdaje" mi się. nie można:
Niestety, on nie chodzi, bo się boi mieszkańców. Codziennie ok. 7:20 jest dowożony służbowym peugeotem 508 EP 56000 za naszą krwawicę.
Oj babciu, babciu macie rację! Pan prezydent Chojniak, tamtędy nie chodzi bo go wożą i to za friko nowiutkim "lwem" koloru czarnego, bo drugi "lew" koloru srebrny metalik, służy zastępcom Jego Ekscelencji. A czy widziałaś babciu kiedykolwiek żeby tymi schodami szedł pan przewodniczący rady miasta Marian Błaszczyński? Jako rzekomo niepełnosprawny na pewno nie dałby rady wejść bo przecież ma orzeczoną dysfunkcję ruchu a cieka jak szalony chociażby bo schodach urzędu miasta. Takich to babciu mamy niepełnosprawnych radnych bezradnych w naszym piotrkowskim samorządzie. Tylko ich wybrać na następną kadencję bo jak nie to i tak zostaną wybrani bo oni tworzą listy kandydatów i jeżeli nie wejdzie jako pierwszy to gdy ten pierwszy wejdzie na stanowisko w urzędzie miasta albo w piotrkowskiej spółce to ten z drugiego miejsca wchodzi z automatu na jego miejsce.
Na szczęście tylko Ci się tak "zdaje".
Wiedziałem, że tak to się skończy...
Gdyby p.Krzysztof chodził tymi schodami do pracy, to na pewno byłyby w innym stanie technicznym, czytaj w idealnym.
coś mi się zdaje, że nie można mieszkać w tbs-ie jak jest się właścicielem innego mieszkania.
Nie wiem czy schody zostały oddane do użytku w tym samym czasie jak całość Drogi Żelaznej Warszawsko – Wiedeńskiej, a było to 15.04.1948 roku.
Pan radny bardzo odmłodził Kolej Warszawsko-Wiedeńską pogratulować wiedzy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!