Aaa ... czyli mogę zgłosić, że buduję garaż drewniany, a postawić murowany 3 kondygnacyjny dom??? Kto mi tanio sprzeda działkę nad Soliną???
A jak ty stawiałeś budynek to nie wolno było się odzywać a jak on stawia to donosy ogarnij się dostał papiery i będzie stawiał a że tobie się nie podoba to mało kogo obchodzi
Trzeba było walczyć przed rozpoczęciem budowy. Teraz musztarda po obiedzie.
Ogólnie prawo budowlane jest masakryczne pozwolenia itd szkoda słów a działki grodzone do samej wody kto na to pozwala niebawem do wody tylko dojdą ci którzy mają działki masakra się dzieje nad zalewem wygrywa ten kto da więcej
Zapomniał jak rozebrał zabytkową szkołę zastawiając po niej kilka cegieł, żeby postawić knajpodom.
Szkoda? Barkowice stracą na przyjezdnych, odpychająca budowla nad wodą? osobiście nie chciał bym mieć golasów na plaży prawie, że za oknem haha
Lepiej to wygląda niż te domki holenderskie bliżej wody, które pracownikom budowy widok na zalew zasłaniają.Swoje pod nosem,cudze najlepiej pod lasem? PN jakiś roszczeniowy typek, ciekawe jak u Pana z pozwoleniami...
Ty a jak mi śmierdzi smażony oleje to tżeba zlikwidować restauracje
No i lipa. W jednym i w drugim przypadku teraz będą się mądrować ci sami urzędnicy którzy dali decyzję, ktoś w urzędzie za to powinien zapłacić, posadą i ponieść wszelkie koszty, nawet odszkodowania
Jest to teren chroniony Natura 2000, parków krajobrazowych. Niedługo się okaże, że ludzie będą stawiali budynki w wodzie ? denerwuje się Przemysław Nowak.- hehe się obudził. To jak inni zagrodzili dostęp do zalewu i postawili prywatne domy to Panu nie przeszkadza, bo nie wpływa to na Pański biznes. Śmieszna historia. Należałoby się przyjrzeć szerzej całym inwestycjom nad zalewem w barkowicach i temu jak prywatno inwestorzy zagrodzili dostęp do zalewu
A może Panu to pasuje bo tylko u Pana można popływać i wypocząć?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!