Przeszkadza Panu /pani w budowie domu to ja jako obywatel mogę zgłoś do kilku instytucji by zrobili kontrolę tej restauracji i cofli hociaż by koncesję
Zaczną się sądy,prawnicy,wszyscy na tym zarobią,prócz Pana Nowaka, a nie powiedziane ze i Pana Nowaka zaczna weryfikować i skończy się że Pan Nowak na tym szumie straci więcej niż zyska
Zapomniał jak rozebrał zabytkową szkołę by postawić knajpo-dom, zostawiając po niej kilka cegieł.
Takiego bałaganu jak jest nad zalewem Sulejowskim i to z każdej strony to chyba nie ma nigdzie. Wykupują teren przyjezdni, grodzą często po samą wodę a lokalna bida (człowiek) po całym tygodniu nie ma gdzie z dzieckiem wyjść na spacer. Rządzą się panoszą i jak w tym przypadku a jeszcze zaraz zaczną bić i podpalać. Pan Nowak to oddzielna historia. Przez lata rządził się na terenie OSP Barkowice i nie wiem jaki jest stan prawny terenu samego wjazdu do zalewu i po prawej stronie ale na pewno nie Pana Nowaka, chamstwem i buractwem jest pobieranie opłat z tytułu wjazdu. Ja panu nie zapłaciłem i jakoś nic nie zrobił bo wiedział, że nic mu wezwanie Policji nie da. Latami jego ojciec rządził się po drugiej stronie zalewu i grodził nawet las a on teraz buszuje na Barkowicach. Następna sprawa RZGW w Warszawie dzierżawi tereny przy zalewie, grodzą to jakimi linami i zakaz wstępu robią, apel do wszystkich nie dajcie sobą pomiatać, nie ma takiego prawa żeby 1,5 m od linii brzegowej (z obowiązkiem uwzględnienia przyborów wody)zabronić ludziom przejścia, niezależnie od tego czy to jest teren prywatny czy dzierżawiony. Także czy to z Panem Nowakiem czy innymi pseudo inwestorami należy i trzeba walczyć bo ich chamstwo nie może górować. RZGW w uzgodnieniu z Policją powinno przeprowadzić jako gospodarz zbiornika lustrację i wszystkie tablice zakaz przejścia (nad wodą) i te nieszczęsne bezprawnie postawione pomosty usunąć. Ale najwygodniej udawać, że nie ma problemu. Przykład pani z Łodzi która wydzierżawiła teren w Zarzęcinie, jedyny z dojazdem i teraz kasuje wędkarzy za wjazd i możliwość spędzenia tam czasu. Ja jako okoliczny mieszkaniec cieszę się jak ten cały szał wakacyjny się kończy i teren pustoszeje. Dopiero wtedy można we własnym "domu" odpocząć.
Buduj a co to kogo obchodzi jego grunt i ąn będzie robił co mu się podoba a ty naklejki fot tapetę
Poco te wszystkie Plany miejscowe zagospodarowania przestrzennego skoro wystarczy iść do starostwa i dostaje się pozwolenie na co dusza zapragnie
Informuję że budowa będzie dokończona a jak ktoś chce obejrzeć sobie zbiornik to może zejść i patrzeć do woli. Pozdrawiamy.
Inwestorze rozciągnij sznurki i powieś na swojej działce Gacie, skarpetki majtki, niech oglądają :):):)
panie Nowak, mówisz, że jest to teren chroniony Natura 2000, parków krajobrazowych, a sam wyciąłeś stu letnie lipy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!