Karać prywaciarzy ile wlezie.Jak im mało to niech sami stoją a nie wyciskają jak cytrynę za 1500zł i najlepiej bez umowy lub na 1/4etatu.I dobrze by im też było żeby pracownica była z PUP i było dofinansowanie co nie biznesmeni?
Boże ludzie chcą pracować to niech pracują, niejeden chciałby mieć wolne a nie może, czemu akurat padło na sprzedawców a nie np kierowców?
Skoro praca w niedzielę jest taka super to dlaczego tak wielu właścicieli sklepów nie decyduje sie na otawrcie swojego sklepu i pracę tego dnia? Jeśli ustawa na to pozwala.Już obrót nie jest najważniejszy? Jednak wolą usiąść i jak czlowiek zjeść obiad z rodziną,spędzić z nimi czas?:)
3,14erd_ole Wasz kodeks pracy i inne ustawy. Cały tydzień mam wolny.
Sie tak glosowalo to sie tak ma ! Nie stekac ! I pewnie wszyscy co tu stekaja pewnie "nie glosowali"
Ludzie co wy klepiecie, ja pracowałam w niedziele i miałam tego dosyć, przecież my mamy rodziny, dzieci które na nas czekają. Dobrze się chodzi na zakupy tym co nie muszą pracować. Ludzie przecież da się żyć!!!!
Ja se chodze do pracy w soboty i niedziele ,tocze se detale i nie narzekam wcale.mam pasata w TDI i zazdrości mi pół wsi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!