Brawo panie Pośle dziękujemy, a tym niechętnym i zgryźliwym powiem tylko tyle, ... psy szczekają a karawana idzie dalej...
Jak ja się cieszę, że nie jestem wodzona na pokuszenie, żeby czytać, słuchać i widzieć wszelkich obiecywanek - cacanek wyborczych! Mam już wybraną partię na którą będę głosowała, bo tylko ona ma szansę pognać ten niezmienny od lat duecik. Ha, ha!!!
"pinindzy ni ma i nie bedzie"-A jednak są , brawo PISiory ! Macie mój głos.
A ja mam inne pytanie do tego Pana. Ilu inwestorów ściągnął do Piotrkowa Trybunalskiego ?, Ile powstało zakładów pracy w naszym mieście za kadencji tego Pana w Sejmie ? Czy dotychczasowe obietnice, składane przez ugrupowanie które ten Pan reprezentuje zostały zrealizowane w 100%. Co zrobił ten Pan dla szkół w Piotrkowie Trybunalskim i dla rozwoju sportu i oświaty, bo w Sejmie z wypowiedzi Pana posła to samo średniowiecze się lało. Każdy zdrowo myślący człowiek uwierzy w te środki jak będą na koncie. Wniosek nasuwa się sam , idą wybory i żeby utrzymać stołek to trzeba coś obiecać.
... handel obwoźny podatniczymi pieniędzmi. Głosujcie na nich dalej - następnym razem zabiorą Wam dwa razy tyle, żeby obiecywać jeszcze więcej.
Później w piotrkowie podwyżki wszystkiego tz.czynszu,wody,ścieków i śmieci
Skończcie już kłamać i obiecywać i weźcie się wszyscy do jakiegoś pożytecznego zajęcia.
Wirtualne pieniądze z karteczek, których potem nie ma. Polska straciła WSZYSTKIE fundusze Unii Europejskiej - Krajowy Plan Odbudowy, Fundusz Spójności, Fundusz Regionalny, dofinansowania dla rolników i inne, przez to jak rząd skłóca nas z UE. Zablokowano ponad 700 MILIARDÓW złotych dla Polski. A rząd podnieca się rozdając 0.1% tych pieniędzy w formie jakiś grantów dla pisowskich miast i gmin. 15 X czas pogonić tą mafię i odzyskać wolny kraj, będący dumnym członkiem UE i NATO.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!