Czego to p. Lorek nie naobiecuje żeby tylko na niego zagłosować. Żadnej kasy nie będzie, ściema na resorach i tyle.
Po kiego wała tu galeria z lansującymi się urzędnikami,mowa jest o inwestycji i pieniądzach a nie o politykach i urzędnikach,to są nasze pieniądze nie rządu czy pisu czy naszego ładu. NASZE PIENIĄDZE,NIE WASZE I NIE OD WAS TYLKO OD NAS DLA NAS, NIC OD WAS NIE CHCEMY BO WY NIC NIE MACIE TO JEST NASZA KASA I BASTA
Wg. Lorka 30 mln to ogromne pieniądze a nie większe Puławy, Mielec czy Ostrów pobudowali już za 100-150 mln zł hale sportowo-widowiskowe z naciskiem na widowiskową bo jaki znaczący w kraju zespół czy impreza zawita do Piotrkowa gdzie widownia to 500 osób, To wystarcza na Wolbórz, Sulejów, Moszczenicę.
Czy mogę się dowiedzieć, kto jest na tym zdjęciu w towarzystwie pana posła Lorka, którego wszyscy znamy?
Polsku Ład, to program obecnego rządu. Dlatego zagłosuję z kontynuacją, bo z antypisu wyżyją tylko wybrani do parlamentu. Dla reszty, to żadna propozycja.
Miło się czyta, że Piotrków rozwija się i będzie się rozwijał. Nowe parki, nowe drogi rowerowe, nowe hale sportowe, nowe baseny. Pieniądze na sport i rekreacje zawsze się znajdują, czy to dotacje czy kredyciki. Piękne obietnice przedwyborcze w miarę łatwe do realizacji. Ja zagłosowałbym chętnie na kogoś kto sprowadziłby inwestorów do miasta, którzy to stworzyliby nowe miejsca pracy. Nowe zakłady= większe pieniądze z tytułu podatków= więcej pieniędzy w budżecie= większe szanse dla rozwoju miasta. Co z tego, że będę miał nowy basen jak nie będzie mnie stać żeby z niego korzystać....
Przecież te pieniądze nadal są w UNI . . . . . . . to wreszcie gdzie są te fundusze ? ? ? czy nadal tylko w obietnicach . . . .
To ten Lorek jest nowym rzecznikiem prasowym Pana Prezydenta Chojniaka ?
Budowa czy przebudowa hali bo z tych informacji do końca nie wiadomo na co te Miliony z naszych podatków pójdą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!