Juliusz Marweg - artysta malarz, piotrkowianin tworzący w swej piotrkowskiej pracowni - za całokształt pracy twórczej, a w szczególności za promowanie Piotrkowa Trybunalskiego oraz kraju poprzez udział w krajowych i międzynarodowych wystawach plastycznych. Jego obrazy, dostępne w galeriach sztuki albo wykonywane na zamówienie, znajdują się także w prywatnych rękach i w różnych instytucjach na całym świecie.
Ja proponuję Stanisława Sipę, elokwentny, medialny, z ciekawym życiorysem i na pewno nie odmówi nagrody !!!!
Takich fachowców trzeba wspierać
Tylko Stanisław Sipa urodził się koło "Łopocna" i nie wiem czy by mógł. Oj taki kandydat
Krzysztof Pobożny.Osiągnięcia - ojszczymurek i wiele innych nieudanych inwestycji!
Dariuszowe pokolenie, wyluzuj już z tym Sipą
Ja król JULIAN zostanę tym waszym ... co? jak? A Piotrem.
(... co to jest ten ..Piotrem ? ..)
Jolanta Horodecka-Wieczorek - rodowita piotrkowianka, autorka literatury fantastycznej i bajek, ceniona za swą twórczość na całym świecie.
Gdzieś niedawno wyczytałam, że nasze schronisko nie jest zainteresowane współpracą z wolontariuszami, a tu się okazuje, że zostali zgłoszeni do nagrody...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!