ja też gdzieś coś takiego czytałem... więc może ktoś wie jak to jest? I kim są zgłoszeni wolontariusze?
Pozdrawiam!
Eee, wystarczy uważniej czytać.
Zgłosiłem kandydaturę Juliusza Marwega - artysty malarza.
I została ta kandydatura przez redakcję na liście umieszczona (pozycja 10).
A jeżeli chciałeś być dowcipny (ale niezbornie zdanie wyraziłeś) i - jak mogę domniemywać - miałeś na myśli moją skromną osobę, to - zgłoś, jeśli uważasz, że jej wśród zgłoszonych brakuje, działaj!
No i słowo "kandydatura" jakoś ci się dziwacznie napisało...
własnie,lepiej aby SBecy kierowali.
otóż uważam,że jest Pan bardzo inteligentną skromną osobą,czytam większość Pana wpisów i uważam,iż nie każdy człekokształtny jest wstanie zrozumieć co jest napisane w Pańskich postach.Dlatego też twierdzę,że mądrość Pana jest wrodzona nie wyuczona jak u co nie których.
I popieram pomysł o kandydaturze jak najbardziej.Pozdrawiam.
Och, droga Madziu!
Pięknie napisane, dziękuję, ale żeby to jeszcze prawda była! Niestety.
Nie rozumie,dlaczego Pan uważa iż to co napisałam jest nie prawdą....chodzi Panu o czytanie,czy może o inteligencje...
Nie napisałabym czegoś w co nie jest prawdą.Ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie czyż nie...
Chciałbym by ktoś mi doprecyzował stwierdzenie "Do Piotrkowa dotarło w czasie kryzysu o wiele więcej środków niż do innych miast w województwie łódzkim."
Czy te środki faktycznie przełożyły się na efektywny wzrost zatrudnienia ? Bo środki ściągnąć mógłby każdy ale nie oznacza to, ze środki dadzą efekty zamierzone.
To chyba wolotariusze zamozwancy!!!! Kto ich zglosił? Chyba przebierańcy.
same byki!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!