metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
referendum ~referendum (Gość)28.08.2013 19:30

nieprawda komisarz nie zablokuje inwestycji, może tylko zablokować po pięć etatów w mieście na jedną osobę i dlatego boją się referendum. dzisiaj niektórzy w mieście z kilku etatów sciągaja po 10 tys a niektórzy nie mają w ogóle pracy.
Wstyd Pani Skibicka, to pani popiera.

00

el loco ~el loco (Gość)28.08.2013 19:36

Referendum jest dobrem obywatelskim i każdy powinien z niego skorzystać. Iść na referendum nie oznacza wyłącznie oddać głos przeciwko. Dlaczego zwolennicy prezydenta nie chcą dać wyrazu swoim sympatiom, stawiając krzyżyk w odpowiednim miejscu? Takie wywody jak powyżej, to zaprzeczenie tego, że możemy się czuć jako lokalna demokracja. Drodzy państwo, referendum to nie awantura, a wyraz naszego istnienia, jako obywateli tego miasta.

00

toya ~toya (Gość)28.08.2013 20:09

Kochani mieszkańcy, zostańcie w domu dnia 15 września – apelował Marian Błaszczyński.
Tak, siedźcie cicho, a ludziom podatki podniosą, ulgi zabiorą, i pod most wyślą. Sprawdzić, dlaczego p.przewodniczący - chory, z grupą o niepełnosprawności pracuje na kilku etatach. Inni ze Śmietanki też trzymają się kilku stołków, ale z DIETY Radnego żaden nie zrezygnuje.

00

blizniak ~blizniak (Gość)28.08.2013 21:03

"Pietrek" napisał(a):

a czy to są jacyś gorsi wyborcy???
to że młodzi ludzie nie mają pracy - nie jest winą urzędującego prezydenta - on nie pracownikiem kadr każdej firmy mieszczącej się w Piotrkowie i zatrudniającej pracowników. Ludzie obudźcie się!!!!

00

gosc ~gosc (Gość)28.08.2013 21:10

Jak chcą mieć dalej tego prezydenta, to niech ida na referendum i zagłosują na niego- w czym problem? Referendum i tak będzie

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)28.08.2013 21:23

Żenujące, że pod Urząd ściągnięto osoby niepełnosprawne nie tylko ruchowo. Jeżeli ta władza ma sie utrzymać dzięki takim osobom to pora uciekać z Piotrkowa.
Najbardziej powaliła mnie jednak wypowiedź jednego z protestujących puszczona w radio, że "my jako rodzina radia Maryja nie pójdziemy na referendum..."

00

obserwator w mieście ~obserwator w mieście (Gość)28.08.2013 21:27

Po udanym referendum , miastem zarządzał będzie człowiek z poza układów , nareszcie wyrzuci wszystkich z nieudacznego powiązania z chojniakiem. Taka operacja jest miastu bardzo potrzebna. W czasie przypadających następnych wyborów należy zglosic pana Maćkowiaka na Prezydenta. Owy czlowiek przetnie wszystkie układy i nareszcie zrobi porządek w mieście , nauczy ludzi porządnej pracy a nie klakierstwa.

00

mala668 ~mala668 (Gość)28.08.2013 21:57

Znam niestety R.Cz mściwy typ.A jego wujaszek( który pracuje)w UM wiedział jak go pokierować. Bo ta kto zostałby STOPKIEM!!!

"Pietrek" napisał(a):

00

xyz ~xyz (Gość)28.08.2013 22:00

Bezrobocie się obniżyło bo jest okres wakacyjny, więc większość studentów/licealistów pracuje dorywczo (przy pakowaniu kosmetyków po 12 h i maja za to najniższą krajową). A gdy składałam CV do urzędu miasta na szkolnej (gdzie miła Pani poinformowała mnie że mogę złożyć bo może coś się znajdzie)to dostałam listowną odpowiedź, że niestety ale nie mogą przyjąć mojego CV bo nie brałam udziału w rekrutacji bla, bla, bla. więc po co było brane CV? w Piotrkowie jak i w większości innych miast trzeba mieć znajomości bo inaczej będzie się pracowało po 12 h na tygodniowe umowy :) ŻYCIE

00

daro123 ~daro123 (Gość)28.08.2013 22:24

p. Warzocha nie dziwię się że Pan popiera bo przecież gdzie pracuje synowa - nie w Urzędzie Miasta ? Dzięki komu mamie synowej czy nie ? A mama synowej jeszcze pracuje ?

Komentarz był edytowany przez autora: 28.08.2013 22:25

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat