metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga11.03.2014 14:56

"ddd" napisał(a):
~ddd (Gość)
8 godzin temu, 07:24
Dzień bez informacji o SLD na epiotrkow dniem straconym. Zmieńcie nazwę na propagandasld.pl

Komunistyczny portal, komunistyczne radio to i o komunistach najwięcej piszą.

104

Solo ~Solo (Gość)11.03.2014 14:58

"jajaja" napisał(a):

To może podpowiesz które ugrupowanie polityczne jest warte coś więcej, ilu ludzi przy obecnych rządach popełnia samobójstwa, żyje w skrajnej biedzie, pracuje za "niewolnicze pensje", ilu ludzi pluje na Polskę wyjeżdżając za chlebem, pozostawiając swoje rodziny i dzieci. Jeśli to jest to o czym marzysz to gratulacje. Podaj inną alternatywę wyborczą a chętnie ją rozważę. Większość potrafi tylko wyć, wyśmiać, wykpić. Mogę zrozumieć każdą wypowiedź ale Twojego bełkotu nie. Zastanów się kto rozgrabił, wysprzedał i do tego kolosalnie zadłużył po 90 roku ale może zbyt wiele wymagam.

62

Czy ten wpis będzie? ~Czy ten wpis będzie? (Gość)11.03.2014 18:00

Czy ten wpis będzie? Moje poprzednie wpisy o Żołnierzach Niezłomnych (czasem nazywanych Wyklętymi)cenzurowaliście. Był dzień 1.III., z oddawaniem czci i hołdu tym patriotom w Piotrkowie i tej informacji strona 'epiotrkow.pl' nie raczyła przekazać, a nawet potem braku tej informacji nie nadrabiała. Ale nie o tym czy BATIUSZKA dał zgodę na zbieranie podpisów pod cerkwią? Ładnie tak wykorzystywać miejsce kultu religijnego do celów politycznych panie i panowie TOWARZYSZE z SLD? Jestem bardzo ciekaw czy to wykasujecie, czy zostawicie i się ukarze na stronce.

54

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)11.03.2014 18:33

"Solo" napisał(a):
Jedyna nadzieja w tej opcji politycznej w drodze do normalności

Musisz mieć bardzo osobliwą definicję normalności, ale dzięki blisko piętnastu latom przeglądania zasobów internetowych zaryzykuję hipotezę, że jednak mieści się ona w odmętach szerokiego spektrum ludzkich dewiacji...

75

były ~były (Gość)11.03.2014 20:48

ciekawe czy o innych partiach też napiszą, jak będą zbierać? za dużo w tym wszystkim celebrytów a za mało działania, taka to lewica. tylko lans.

32

pies z kulawą nogą ~pies z kulawą nogą (Gość)12.03.2014 11:34

"sldkgb" napisał(a):
W Piotrkowie już rządziło sld i co nam pokazało? Jeden prezydent doprowadził do sprzedazy stadionu i ulokowania tam marketów,

Widać synku, że jesteś bardzo młody i nie znasz faktów. Otóż, darowizny stadionu i basenu Dmowskiego oraz hali sportowej na Sikorskiego poniżej stadionu b. GKS Piotrcowia, nie przyjęła i odrzuciła prawicowa rada miasta I kadencji a prezydentem miasta był prawicowy Michał Rżanek.

30

ares1 ~ares1 (Gość)12.03.2014 11:54

"pies-z-kulawa-noga" napisał(a):
nie przyjęła i odrzuciła prawicowa rada miasta I kadencji a prezydentem miasta był prawicowy Michał Rżanek.

I chodzi kolo z podniesioną głowa a w zamian dostał stanowisko.Czasmi podziw mnie bierze ze niektórzy nie maja wstydu!

31

jajaja ~jajaja (Gość)12.03.2014 13:43

"Solo" napisał(a):
To może podpowiesz które ugrupowanie polityczne jest warte coś więcej, ilu ludzi przy obecnych rządach popełnia samobójstwa, żyje w skrajnej biedzie, pracuje za "niewolnicze pensje", ilu ludzi pluje na Polskę wyjeżdżając za chlebem, pozostawiając swoje rodziny i dzieci. Jeśli to jest to o czym marzysz to gratulacje. Podaj inną alternatywę wyborczą a chętnie ją rozważę. Większość potrafi tylko wyć, wyśmiać, wykpić. Mogę zrozumieć każdą wypowiedź ale Twojego bełkotu nie. Zastanów się kto rozgrabił, wysprzedał i do tego kolosalnie zadłużył po 90 roku ale może zbyt wiele wymagam.

Heh, nie wierzę.
Używasz zwrotu "inną alternatywę"! Wyjeżdżasz z samobójstwami i emigracją, jakbym je popierał. Przypominasz złodziejską prywatyzację, w której SLD ma swój udział. A mój komentarz nazywasz bełkotem?! Czemu mam wrażenie, że jesteś jednym z tych chłopców ze zdjęć?

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat