metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ddd ~ddd (Gość)11.03.2014 07:24

Dzień bez informacji o SLD na epiotrkow dniem straconym. Zmieńcie nazwę na propagandasld.pl

134

Solo ~Solo (Gość)11.03.2014 07:44

Jedyna nadzieja w tej opcji politycznej w drodze do normalności

316

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)11.03.2014 08:32

Kiedyś, mimo mniejszych lub większych różnic, popierałem lewicę. Teraz nie dość, że zatraciła lewicowe ideały, to obstawia się żałosnymi celebrytami, jak np. jedynka na liście łódzkiej.

111

jajaja ~jajaja (Gość)11.03.2014 08:41

"Solo" napisał(a):

hy... hy... hyhy... ha... ha ha, buuhahahaha! Aaaahaaahaaa!
uuu dobre, dobre... . Kto się jeszcze uśmiał?

116

sldkgb ~sldkgb (Gość)11.03.2014 08:42

W Piotrkowie już rządziło sld i co nam pokazało? Jeden prezydent doprowadził do sprzedazy stadionu i ulokowania tam marketów, a drugi prezydent poszedł za kratki. Jak można głosować i popierać partie postkomunistyczna? Ta partia ma krew na rekach polskich ludzi, który system komunistyczny ciemięrzył i mordował jako przeciwników ówczesnej władzy.

147

Nie_najlepsze ~Nie_najlepsze (Gość)11.03.2014 09:13

A co mnie bolszewiki obchodzą? Na Krymie zebraliby więcej podpisów.

73

Solo ~Solo (Gość)11.03.2014 09:18

[cytat="jajaja"][/cytat
Bardzo rozbudowana wypowiedź, gratulacje za taki poziom, to jest budujące w naszym narodzie, ta wypowiedź może być jedynie potwierdzeniem mojej tezy.

62

Nigdy nie zrozumiem ~Nigdy nie zrozumiem (Gość)11.03.2014 10:56

Skoro partie faszystowskie i pochodne są zabronione prawem, to dlaczego zakaz nie obejmuje partii komunistycznych i pochodnych. Czyżby na swoim sumieniu miały mniej mordów, przestępstw i ludzkich nieszczęść?

124

antyMiazki ~antyMiazki (Gość)11.03.2014 12:16

"jajaja" napisał(a):
"Solo" napisał(a):
hy... hy... hyhy... ha... ha ha, buuhahahaha! Aaaahaaahaaa!
uuu dobre, dobre... . Kto się jeszcze uśmiał?

No ja się ubawiłem :) Miaski na presydentów ;)

84

jajaja ~jajaja (Gość)11.03.2014 14:39

"Solo" napisał(a):

O ho ho ho. Prawdziwy as elokwencji z ciebie. Jaki poziom komentarza taki poziom odpowiedzi. Mam rozumieć, że chcesz się dowiedzieć więcej. Nie ma sprawy, rozbuduję wypowiedź.
Uważam za głupotę nazywanie polityki SLD drogą do normalności. Politykę ludzi, którzy w 89 roku stali po stronie reżimu, oraz dziedziców ich poglądów. Politykę osobników, którzy sięgają hasłami i obietnicami po zboczone mniejszości. Zdradzają nawet swoje ideały tylko po to, by zwiększyć choć o parę punktów procentowych swe poparcie. Fotografują się 8 marca jak rozdają kwiaty kobietom a zaprzyjaźniony portal regularnie publikuje za darmo ich reklamy. A szczytem bezczelności i chamstwa uważam wtórowanie ideałom zbrodniarzy a jednocześnie
nazywanie nacjonalistami ludzi, którzy w rocznice wprowadzenia stanu wojennego zapalają znicze by upamiętnić ofiary.
Jeżeli to jest twoja droga do normalności, to wiedz że ludzie mogą uważać cię za nienormalnego.

Komentarz był edytowany przez autora: 11.03.2014 14:43

122

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat