"Za 2009 dostał około 58tys. emerytury plus diety radnego-bezradnego,itp..Komuchy mają się dobrze.Stop komunie."
a ile kasy wziął Chojniak? a może pracował charytatywnie. Każdy z nas pracuje dla kasy ale należy coś robić dla Piotrkowa i ludzi ( tych w trudnych sytuacjach życiowych również a nawet przede wszytskim - nie mówię tu o patologii).
Zycie nie polega tylko na rozrywkach.
takie gadanie , ze Pan Jan był komunista jest nie fair.
Ciekawa jestem kim byłby pan chojniak , gdyby urodził się trochę wcześniej. Wszystkim nam dał się poznać jako człowiek bez charakteru . Ja i moja rodzina mamy osobiste powody , żeby nie głosować na tego człowieka
(Chojniaka). Mogę tylko powiedzieć , że bardzo lekceważy problemy ludzi.
Ponoć Dziamdzia ma ochotę reaktywować struktury ORMO i ZOMO.Ma to poprawić bezpieczeństwo w mieście. Zalecane też będą godziny policyjne od 22 do 6 rano.
W celu poprawienia warunków mieszkaniowych 5 tys osób z rejonu Piotrkowa ma być wywiezione w okolice Skotnik.Duże obszary leśne to doskonałe miejsce do życia,możliwość darmowej budowy szałasów z gałęzi,praca przy zbieraniu runa leśnego,bliskość rzeki /łowienie ryb,pranie,kąpiele/.
Program jest realizowany z myślą o dobrobycie obywateli,by żyło im się lepiej i dostatniej.
Dzięki, że jest taki kandydat jak Pan Chojniak. Głosuję na Pana. Moje całe stowarzyszenie Pana popiera ze względu na wysokipozim dotychczas pełnionej funkcji.
On i Munik? Nigdy więcej!!!
To prawda,mówili o tym komsomolcy.
A coż to za Stowarzyszenie???
Stowarzyszenie Upadku Władzy Dotychczasowej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!