a ja to chciałbym spróbować kiełbasy wyborczej, no i może jakie piwo bym wypił - bo jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję
cenny głos,uważaj na siebie ....
mogą cię spić i do niecnych celów wykorzystać....hi hi...
Za 2009 dostał około 58tys. emerytury plus diety radnego-bezradnego,itp..Komuchy mają sie dobrze.Stop komunie.
Wolę komunistów niż obecnego Prezydenta bo tych fuszerek za moje pieniądze to już mam dość ?
Panie Janie tacy ludzie jak pan tu w Piotrkowie są potrzebni ,aby sprowadzić niektórych urzędujących na ziemię bo widać ich tylko na bankietach i przy wręczaniu odznaczeń ?
Dziemdziorę wybrać to jest nienormalne. Fajny pan, dobry radny. Wporzo. Ale był milicjantem za Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej, i z nadania Kremla służył okupacji sowieckiej polskiego państwa. Stąd zapóźnienia gospodarcze i cywilizacyjne,
Gdyby jeszcze jak dziadek Tuska był wcielony siłą do Wehrmachtu.
Ale służbę w Milicji Obywatelskiej każdy wybierał sam i to był świadomy wybór człowieka. Kto nie chciał, nie poszedł wysługiwać się obcemu agresorowi za dość fajną kaskę i towary ze sklepów za żółtymi firankami (tzw. konsumy), gdzie były towary niedostępne dla przechodnia z ulicy.
A teraz pobiera się tez fajną kaskę i w Nowej Polsce ma się czelność ubiegać o urząd Prezydenta 800-letniego Miasta?
Ludzie, byłego milicjanta na prezydenta Miasta z tradycjami?
Czy to jakiś zbiorowy obłęd jest?
W normalnym kraju to nie do pomyślenia byłoby by!!!
Czy w Niemczech odważył by sie startować jakiś NRD-owski milicjant? Albo jakiś ze Stasi?
Poza tym już wszystkim, trzeba było posłuchać paplaniny kandydata na debacie, żal cztery litetry ściska.
PYTANIE!
Czy wiceprezydentem zostanie b. szef milicji obywatelskiej płk. mgr. Bogusław Jakubowski, prezes Stowarzyszenia Weteranów Lewicy?
Nie Gierek zmartwychwstanie!!!
co zrobił Prezydent.
Mnóstwo pubów !
Odnowił fasady kamienic ale chodników nie pozamiatał, a przecież wiadomo dobry gospodarz dba o całe swoje gospodarstwo a nie tylko ulice. Spójrzmy na stan niektórych kamienic w Piotrkowie. Niektóre kamienice nie były remontowane nawet 50 lat. TO nie lokatorzy doprowadzają kamienice do stanów ruiny tylko niedbalstwo zarządcy.
co zrobił Prezydent.
Mnóstwo pubów !
Odnowił fasady kamienic ale chodników nie pozamiatał, a przecież wiadomo dobry gospodarz dba o całe swoje gospodarstwo a nie tylko ulice. Spójrzmy na stan niektórych kamienic w Piotrkowie. Niektóre kamienice nie były remontowane nawet 50 lat. TO nie lokatorzy doprowadzają kamienice do stanów ruiny tylko niedbalstwo zarządcy.
Wszystko w tym temacie! Nie dość że nie zostanie Prezydentem to i na radnego nie ma już szans.Wyjdą takie rzeczy że wyborcy przejrzą na oczy.No i po cholerę było się pchać na świecznik towarzyszu Dz.?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!