Za nim powstanie S12 to powinni zrobic dwa ronda zamiast swiatel w Poniatowie i w Przyglowie juz by nie korkowalo sie
Śmiać mi się chce z tego wszystkiego do rozpuku. Ludziska kochane,to jest wszystko bujda na resorach, a Wy się ze sobą sprzeczacie.Ile to już było wyborów w trakcie których przewijała się ta droga, kto tej drogi już nie obiecywał i co z tego,skoro jest ona od dawna kiełbasą wyborczą? A pamiętacie jej źródło? To przecież kolejka wąskotorowa, słynna "ciuchcia" łącząca Piotrków z Sulejowem została zlikwidowana,bo będzie przeszkadzać budowie drogi z prawdziwego zdarzenia. Właśnie to był początek obiecanek gruszek na wierzbie,przez ówczesne władze powiatu piotrkowskiego. I od tamtej pory wciskają kolejne partie ludziom ciemnotę,że no teraz,to już naprawdę będzie ta droga zbudowana.G.... prawda, Panie i Panowie. Przestańcie wierzyć wreszcie w bajki,bo ona nigdy nie będzie zbudowana,skoro przez dziesięciolecia nikt jej nie zbudował,bo priorytety są zawsze gdzie indziej. I tyle w temacie wciskania kitu kolejnym wyborcom, mieszkańcom miasta Piotrkowa i powiatu piotrkowskiego.
nic nie zrobią juz milion razy obiecana obwodnica sulejowa i co?
myślę że warto by się w tym momencie za to zabrać od innej strony mianowicie\
jst to jedna z głównych dróg tranzytowych na ukraine powinnismy pomoc naszym braciom w wywożeniu wszystkiego w tamtą stronę
budujmy s12 słafa ukrainie
Wystarczy wprowadzić ograniczenia godzinowe w poruszaniu się ciężarówek na obecnej drodze i problem zniknie
W dzisiejszych czasach mając rozmaite aplikacje można zaplanować czas przejazdu w określonym czasie i przewidzieć to co wcześniej było trudne do przewidzenia
Czy to już się nie robi nudne? Jedni protestują, bo chcą budowy drogi, drudzy zaskarżają i blokują warianty, po czym... narzekają, że droga nie powstała, a DK12 jest przeciążona. Władza ma za to świetne pole do obietnic przedwyborczych. Każdy chce budowy dróg, ale nikt obok swojego domu. Zalesicka teraz pełni rolę obwodnicy DK12. Odkąd zrobiono drogę Kłudzice-Łęczno jest jeszcze więcej aut... i co? I żyjemy.
O, wybory idą... Znowu obiecują coś bez pokrycia. Jakie finansowanie mają? Na wille+, bo chyba nie na S12, bo chyba dokumentacji i zatwierdzenia nie ma. To jakie finansowanie ja się pytam? Z Ł O D Z I E J E z PiSu...
Do Sulejowianina-tylko gratulacje się należą jacy mądrzy ludzie w tym kobiety i żony znają się na decyzjach środowiskowych pisanych przez fachowców,Wytknęli tymże fachowcom mnóstwo błędów i to,że żle była napisana i właśnie ONI ja na 6 lat zablokowali.Przypomne również,że wysłanych zostało 768 jednobrzmiących protestów w tym samym czasie.Czyż nie dziwny zbieg okoliczności?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!