Jaka S12 przecież Antoni obiecał nitkę Pendolino :) Glosujcie na nich dalej de..ile a ja z nich i was mam taką beke że głowa mała.
pandemia pokazała, że gdyby ludzkość na szeroką skalę wprowadziła zdalną pracę, zdalne nauczanie i zdecydowanie mniej się bawiła i podróżowała to wiele z tych nowo pobudowanych dróg tak naprawdę nie byłoby potrzebne
Zadziwia mnie że informacje jakie nie zostały nigdzie opublikowane, nie zostały nigdzie udostępnione ani pokazane światu, publikuje jakieś stowarzyszenie które oświadcza wszystkim że nie blokuje budowy S12. A zainteresowane tym media nie mają jeszcze tych informacji. Aż dziwne że wczoraj przed posiedzeniem sądu nie podali tego do publicznej wiadomości.
Czy ja dobrze pamiętam, że ten "rygor natychmiastowej wykonalności" jest sprzed paru miesięcy? I został on teraz dopiero uchylony? Widać różnie rozumie nasze państwo pojęcie "natychmiastowe".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!