Wszystko będzie ludzie. Zaglosujcie tylko na Dude i się o nic nie martwcie.
Budowanie tej trasy to wspaniały argument od wielu lat do kolejnych spotkań posłów z mieszkańcami i obiecanek przedwyborczych, więc po co się śpieszyć z tą budową.
Jakoś mnie to nie dziwi. Mówiłem że s12 nie powstanie to się ze mnie śmiali. Powtarzam jeszcze raz napewno nie w ciągu najbliższych 10 lat. Brak uzasadnienia ekonomicznego. Poza tym drogi ekspresowe to bezrobocie. Wszystkie miałe rodzinne sklepiki, restauracje, stacje benzynowe padną na ryja. Wzdłuż s8 (PT-Wrocław) widać to najlepiej.
Stanęliśmy na głowie. Bezpieczeństwo wilka ważniejsze od bezpieczeństwa ludzi. Co się z tymi ludźmi porobiło.
Za 3 lata Antoni smoleński ,Lorek, Telus i Milczanowska i reszta pisowskich cwaniaków obieca wam port morski na Pilicy wraz z miedzynarodowym lotniskiem , a wy to łykniecie jak mały cygan dropsy . Powodzenia .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!