Takie słowa dają dużo do myślenia...Widać, że zespół jest w dołku i trzeba z niego jak najszybciej wyjść.(najbliższa okazja to mecz z Mielcem). Jakoś nie słychać mietków, gości itp., którzy byli tacy mądrzy jeszcze 2 miesiące temu. Dalej uważacie,że to ja się uwziąłem na Andreu i Achruka. Makowiejew jest cieniem zawodnika z zeszłej rundy, a powołanie do kadry wyszło niestety bokiem.Na przyszły sezon trzeba będzie zakontraktować 5-6 nowych zawodników, by móc myśleć o środku tabeli. Okres ochronny i ta cała liga zawodowa, gdzie nikt nie spada, wreszcie się kończą.
Pan piłkarz Stanislav Maccoveev niech lepiej pomyśli ile szkody przynosi drużynie swoim zachowaniem, postawą i gwiazdorzeniem..Sodówka po reprezentacji odbiła ładnie. Urbański gra lepiej od wielkiej gwiazdy. Puśccie go do tego Głogowa czym prędzej :) najlepiej jak drużynie nie idzie to udać kontuzję i posiedzieć na ławeczce.. Już kilka razy pisałem, że z tego składu nadaje się może z 5 zawodników, ale na innych nas nie stać. Proponuję przyjrzeć się reakcjom zawodników po porażkach i będzie widać komu zależy.
Norma jak na kelnerów przystało - podarowali na tacy punkty dla gości.
Co można powiedzieć po dzisiejszym meczu? Jak 11 lat chodzę na mecze Piotrkowianina, tak po raz pierwszy wyszedłem przed końcem spotkania. Skala mojego wzburzenia przekroczyła wszelkie bariery. Panowie, zawsze z wami na dobre i złe, ale jako doświadczony już kibic wiele widziałem w hali Relax. Wzloty i upadki, ale tak złej serii nie pamiętam. Wniosek tu się nasuwa tylko jeden, potrzebne bez wątpienia są zmiany...
Trzeba podnieść chłopakom stypendia z 5 tys na 7 tys. Wtedy zaczną grać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!